FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Lovitură dată de Ionuț Negoiță, în ziua în care Dinamo a aflat că rămâne în Liga 1: „Au bătut palma! I-a pregătit alt destin”

Ionuț Negoiță conduce Dinamo din 2013
Ionuț Negoiță conduce Dinamo din 2013

Articol de - Publicat joi, 06 august 2020 21:20 / Actualizat joi, 06 august 2020 21:44

Ionuț Negoiță (46 de ani), patronul lui Dinamo, ar fi reușit să finalizeze o mutare importantă în afaceri.

Potrivit jurnalistului Ovidiu Titi Ciutescu, Negoiță ar fi achiziționat platforma IMGB (Întreprinderea de mașini grele București). 

Ionuț Negoiță dă un tun financiar, în timp ce Dinamo e lăsată să moară

„IMGB devine istorie. Ionuț Negoiță i-a pregatit alt destin! Cu o pierdere de peste 25 de milioane de lei în 2019, DOOSAN a decis (în decembrie 2019) să pună lacătul pe ultima redută a industriei românesti de echipamente grele. Între timp, conform unor unor surse foarte credibile, Ionuț Negoiță (patronul Dinamo București) a bătut palma pentru achiziționarea colosului industrial.

Informația i-a scăpat lui Cătălin Grigore, managerul Sud Rezidențial, într-un notariat din Popești-Leordeni. În discuția telefonică pe care o purta, omul nr. 1 din vânzările de imobiliare ale Capitalei a afirmat că bossul de la RIN va demola halele existente. 

În locul lor urmează să-ți facă prezența mai multe ansambluri rezidențiale. Astfel, întregul proiect se va alinia la trendul impus in Popești-Leordeni si Metalurgiei, la final rezultând un adevarat oraș în... oras. Urmează să vedem după ce reguli se va construi, dacă se vor respecta normele de urbanism legale sau dacă va fi urmat modelul haotic, administrat de primarul Petre Iacob in Popești-Leordeni!”, a scris Ovidiu Titi Ciutescu pe Facebook.

Dinamo de-abia s-a salvat de la retrogradare

Astăzi, FRF a decis ca numărul echipelor din Liga 1 să crească la 16 din sezonul următor. Astfel, Dinamo, penultima în prima divizie, cu 4 restanțe, s-a salvat, întrucât din play-out nu va mai retrograda nimeni direct.

Chindia, echipa aflată pe ultimul loc, va juca un baraj cu CS Mioveni, locul 3 din Liga 2 - toate detaliile, AICI.

Citește mai multe știri de actualitate:

Ultrașii lui FCSB se revoltă după salvarea lui Dinamo: „Cum mai poți să ridici capul când tu ești în Liga 1 din milă?!”

Metode din anii '70: Dinamo salvată ca pe vremea lui Nicu Ceaușescu! » Decizia FRF seamănă izbitor cu ce s-a petrecut în urmă cu 47 de ani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (58)
976569435687052
Budica Stancu  •  07 August 2020, 11:26

Eu cand ma uit la Robert ,il vad pe Nicusor .Robert n-are nimic comun cu fotbalul este chiar afon,cum nu are Nicusor fata de Primar Generat al Capitalei!Ei doi pot sa se ia de mana!Au caractere identice!

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  07 August 2020, 09:54
Postat de Leo Sima pe 07 August 2020, 05:23

Infiintati de comunisti, salvati de securisti

Bine . Am inteles. Lovitura de stat ti a venit ca o manusa. Din spirit patriotic si din nationalism. Te ai stramutat.

tutan_camon
tutan_camon  •  07 August 2020, 09:36

Felicitări distinsului domn IONUȚ NEGOIȚĂ pentrul modul magistral in care batjocorește echipa sectoriștilor 8 clase.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează