FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CLINCENI

DINAMO. Un antrenor anunță sfârșitul pentru Dinamo: „Drumul e falimentar! Parcă e o bicicletă fără lanț” » Ce a observat cu Clinceni: „E tragic”

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 februarie 2020 09:56

Ionuț Chirilă a comentat înfrângerea lui Dinamo cu Academica Clinceni, 0-1, și a explicat care sunt marile probleme ale clubului alb-roșu.

„A fost un joc în care s-a văzut că Dinamo nu poate să construiască în condiții de adversitate și spații mici. Clinceni a fost o echipă curajoasă, care a ajuns să construiască atacuri poziționale în terenul advers. Asta e tragic pentru Dinamo!

Din păcate, situația în care e Dinamo e hilară! Spun asta de multă vreme, dar oamenii nu înțeleg. Atât timp cât Dinamo nu-și rezolvă problemele de management tehnic, drumul e falimentar! E o problemă. În lipsa unui management tehnic corect, banii intră într-un sac fără fund. Lumea se va sătura, inclusiv fanii. Noi facem din FCSB - Dinamo un derby, dar nu mai este de multă vreme așa. Dinamo a arătat lacune și cu FCSB. A jucat mai mult de o repriză în superioritate numerică. Poate că asta nu e lucrat la antrenamente. 

Dinamo bate pasul pe loc! Nu știe să construiască atacuri poziționale în condiții de adversitate! E o stare deplorabilă la Dinamo! Se vede pe fețele jucătorilor, care sunt triști, nu au determinare și nici motivație! Dinamo urcă un pas și apoi face doi înapoi. Parcă e o bicicletă fără lanț! Spun asta de 7 ani. Dinamo nu are un proiect, nu are o strategie!

Dinamo trebuie să plece de la zero! Trebuie să aibă o medie de vârstă de 22 de ani și jucătorii să evolueze 4 ani împreună și să aibă forță de joc. În primul an, obiectivul trebuie să fie calificarea în play-off, iar în al doilea an trebuie să te bați la titlu. De la finalul celui de-al doilea an, Dinamo trebuie să-și propună să vândă doi jucători la cluburil din occident”, a declarat Ionuț Chirilă la TV Digi Sport.

Citește și: 

Jucătorii lui Dinamo s-au făcut de râs cu Clinceni! Cine a fost cel mai slab de pe teren + doar un dinamovist s-a remarcat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
valyomanid4
valyomanid4  •  29 Februarie 2020, 18:21

Chirila ? I-ati cerut parerea si lui Victoras Iacob ?..:))

terminator_2
terminator_2  •  29 Februarie 2020, 15:24

In 2016 spunea domnul Stucan: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/video-costin-stucan-live-din-stefan-cel-mare-inainte-de-meciul-etapei-dinamo-astra-suporteri-care-suporteri-pana-acum-30-de-minute-se-vandusera-10-bilete-492729.html

103798407052226
 •  29 Februarie 2020, 14:39
Postat de daviddraiman pe 29 Februarie 2020, 12:57

Doar prostii aia de la FCSB nu au batut Dinamo din 2003 !!!

voi coregrafii aspiratoare de prafuri sunteti batausii stelei/fcsb,recunosc ! si voi si fcsb isi ating telurile an de an ! voi derby de la colentina-cu juventus geco-datica,noi derby de la madolina cu lazio di roma ! noi vicecampioni forever,cred ca e rekord la vicecampioane consecutive,voi eterni abonati la barajele de retrogradare.ambele echipe si-au atins scopul,doar datorita faptului ca dinamo invinge mereu fcsb...asta e reteta magica,n-ai ce sa-i faci !

Vezi toate comentariile (27)
Comentează