FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA 0-1

Dinamo - Craiova 0-1. VIDEO + FOTO Oltenii, start perfect de campionat! Dinamo se afundă în subsolul clasamentului din Liga 1

Dinamo - Universitate Craiova +35   FOTO
Dinamo - Universitate Craiova

Articol de , - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 00:00 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 23:31

CS Universitatea Craiova a câștigat deplasarea cu Dinamo de pe Arena Națională, scor 1-0. Oltenii au victorii pe linie în actualul sezon de Liga 1, în timp ce „câinii” bifează a treia înfrângere consecutivă!

EXCLUSIV Ce spune Adrian Porumboiu despre penalty-ul din Dinamo - Craiova

Dinamo - Craiova, cronică de Remus Răureanu » Fotbaliști scumpi, echipă slabă

Dinamo continuă să se afunde spre retrogradare și spre faliment, fiindcă numele noi cu salarii mari nu ridică echipa în clasament.

Borja Valle atinge frumos mingea, Camara e și el tehnic și e rapid, imprevizivil. În repriza a doua intră Fabbrini, pe care craiovenii nu pot să-l oprească altfel decât faultându-l. Dinamo arată, dacă scoatem din tot contextul niște faze și câteva calități etalate ale fotbaliștilor, ca o echipă foarte bună. 

+31 FOTO

Tabela și clasamentul susțin altceva, "câinii" se află tot la retrogradare și acum, după ce au mărit bugetul salarial. Dinamo e antepenultima, chiar dacă adună un fotbalist de la Manchester City după ce adusese un internațional polonez, un atacant din naționala Slovaciei și spanioli rulați în primele două ligi.

Dinamo - Craiova 0-1 / Dezastrul Puljici

Adunătura, că echipă nu poate fi numită trupa în alb și roșu, a greșit decisiv la un corner. Puljici, pe care arbitrul îl avertizase înainte să fie executată lovitura de la colț, l-a ținut pe Marius Constantin și a creat astfel penaltyul din care au marcat oltenii. Cicâldău a transformat lovitura, dar nu a fost acesta momentul definitoriu pentru întreg jocul.

Dinamo a dominat plictisitor după ce a ajuns în dezavantaj, a cărat mingea aproape de careu fără să creeze un pericol adevărat. Ricardo Grigore a ratat o ocazie reală cu un șut din fața porții. Regula "U21" continuă să dea peste cap campionatul și să țină pe bancă fotbaliști buni favorizându-i pe tineri lipsiți de talent.

Care mai e Dinamo?

"Câinii" nu au fotbaliști buni sub 21 de ani, nu au nici jucători "over". Nici salariile nu sunt plătite la zi. Ei nu au mai nimic, doar acumulează datorii tot mai mari produse de salariile pe care le generează recrutarea pe care au executat-o spaniolii în ultima lună. Meciul se încheie cu mingea pe care o prinde Pigliacelli la un șut al lui Fabbrini, un moment în care suspansul l-a creat doar comentatorul TV.

Craiova câștigă încontinuu, Dinamo pierde iar. Roș-albii par să aibă niște jucători, le mai trebuie bani, un proprietar clar și un plan. 

Clasament Liga 1:

FINAL » Dinamo - CS Universitatea Craiova 0-1

5.000 de bilete virtualea vândut Dinamo pentru partida cu CS Universitatea Craiova

Dinamo - CS Universitatea Craiova, echipe de start:

Dinamo: Rene - Sorescu, Puljic, R. Grigore, A. Radu - Gol, Aleix Garcia - Mihaiu, Valle, Camara - Nemec 
Rezerve: Mejias - Abdoulaye Ba, Ehmann, Sibulo, Anton, Fabbrini, Magaye Gueye, Bani, V. Borcea
Antrenor: Cosmin Contra

Craiova: Pigliacelli - C. Olteanu, Bălașa, M. Constantin, N. Bancu - Nistor, Ov. Bic, Cicâldău - Bărbuț, A. Ivan, Baiaram 
Rezerve: A. Marinescu - Vătăjelu, Acka, V. Constantin, Mateiu, Căpătînă, Ofosu, Tudorie, Mamut
Antrenor: Cristiano Bergodi

Citește mai multe știri din Liga 1:

CFR Cluj - FC Botoșani 2-1. Vinicius l-a salvat din nou pe Dan Petrescu! Cum arată clasamentul în Liga 1

Camora a mai atins un record! E străinul cu cele mai multe apariții în Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (681)
pittt
pittt  •  19 Octombrie 2020, 13:50
Postat de adriann_ pe 19 Octombrie 2020, 12:38

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH de unde va scoate ma ciobanul, de unde va dau astia aemenea template-uri? :))) Vezi ma ce inseamna FALIMENT si postaceste naibii pe urma. Ireal, atata prostie ar trebui sa fie ilegala :)))

Dar ai putea sa ne spui tu cum se preiau activele si pasivele unui club in faliment si cine poate sa le preia.

pittt
pittt  •  19 Octombrie 2020, 13:44
Postat de adriann_ pe 19 Octombrie 2020, 12:38

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH de unde va scoate ma ciobanul, de unde va dau astia aemenea template-uri? :))) Vezi ma ce inseamna FALIMENT si postaceste naibii pe urma. Ireal, atata prostie ar trebui sa fie ilegala :)))

Nu am pretentia sa intelegi ce am scris acolo. La vocabularul pe care il ai si jignirile folosite nu ai cum

adriann_
adriann_  •  19 Octombrie 2020, 12:38
Postat de pittt pe 19 Octombrie 2020, 09:58

Ceea ce spui tu e doar partial adevarat. Cand Knur-bum-al-Salaam-cu Soia preia activele si pasivele preia TOATE datoriile fostei echipe (care intra la pasive !!!) si din cauza carora societatea care administra echipa a falimentat. Pentru a prelua echipa trebuie intai sa bage banii si sa le plateasca altfel nu a preluat nimic. Fosta societate nu le plateste pentru ca a falimentat nu pentru ca a stins datoriile. Mititelu de exemplu, pentru a prelua echipa ar fi trebuit sa plateasca toate datoriile pentru care a falimentat, inclusiv 7.000.000 de euro lui Piturca, salariile datorate jucatorilor, datoriile la primarie, la stat si multe altele.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH de unde va scoate ma ciobanul, de unde va dau astia aemenea template-uri? :))) Vezi ma ce inseamna FALIMENT si postaceste naibii pe urma. Ireal, atata prostie ar trebui sa fie ilegala :)))

Vezi toate comentariile (681)
Comentează