FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 4-1

„Ar fi fost mai potrivit” » Un nume mare din istoria lui Dinamo, cerut în locul lui Mureșan

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 08:17 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 08:24

Dinamo a suferit o nouă umilință în acest sezon, fiind învinsă de Sepsi, 4-1, și trece printr-o perioadă extrem de complicată.

Victor Becali a analizat situația de la Dinamo și-l apără pe Mircea Rednic, considerând că aducerea lui Dario Bonetti la începutul sezonului a fost o greșeală. În plus, acesta spune că l-ar fi preferat pe Cornel Dinu în locul lui Iuliu Mureșan în conducerea lui Dinamo.

Victor Becali: „Poate Cornel Dinu era mai potrivit în locul lui Iuliu Mureșan”

„Până în iarnă, Dinamo trebuie să mai acumuleze puncte. Asta e problema. Nu știu ce vor face la iarnă. E o situație foarte complicată. 

În plus, Rednic e singurul dinamovist de acolo. Mai era Eftimescu, dar a plecat și ăla. N-am nicio problemă cu domnul Mureșan. Poate Cornel Dinu ar fi fost mai potrivit. Mureșan s-a înhămat la o situație destul de grea. Face orice poate omenește, sunt convins de asta, dar mai trebuie să și aibă cu ce.

Rednic a venit de 2-3 etape. Nu are lot. Unii jucători au venit din vacanță. N-are lot, ce să facă? Poate să facă Rednic vreo minune? Nu Rednic e vinovat pentru ce se întâmplă la Dinamo. Omul încearcă, dar e greu să redresezi o corabie în derivă. 

+17 FOTO

Cea mai mare greşeală a fost aducerea lui Bonetti. Suporterii îl voiau cu minunea de la Liberec. O minune rămâne o dată. Dinamo nu are lot! Nu e uşor să redresezi corabia asta. Dacă Rednic nu poate, atunci nu ştiu.... Cunoaşte clubul, tot ce e acolo, dar nu poate face minuni.”, a declarat Victor Becali, la Realitatea Sportivă.

VIDEO Ce a spus Mircea Rednic după umilința cu Sepsi

Citește și: 

Ionuț Lupescu s-ar fi retras din DDB » Nemulțumirea legendei dinamoviste

Mircea Rednic: „Dinamo nu stă în Sorescu! Să vedem cine îl ia în iarnă” + Alt fotbalist în vizor: „Zici că a jucat la Barcelona”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
zorrozabal
zorrozabal  •  01 Noiembrie 2021, 13:02
Postat de bjk86 pe 01 Noiembrie 2021, 08:43

Si totusi, Uhrin a facut minuni cu un lot la fel de slab..

Numai daca il aduce din nou pe fundasul ala spaniol-Raul Albentosa!

redbuldog
redbuldog  •  01 Noiembrie 2021, 11:05
Postat de sdoru pe 01 Noiembrie 2021, 10:14

Marii dinamovisti fug de raspundere!!!!! Marii dinamovisti doar cu sfaturi, ironii si daca se poate sa mai primeasca si bani pe degeaba!!!!Marii dinamovisti sunt doar chibiti si nu au barbatia sa isi asume ceva concret!!!!!RESPECT MURESAN SI REDNIC!!!!!

Dah marii dinamovisti,baga bete prin gard"dupa ce au contribuit la starea actuala a clubului,dar cand a fost vorba de o implicare reala,in momente limita,nimeni nu sa ,,inghesuit"..!

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  01 Noiembrie 2021, 10:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează