FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Ionuț Negoiță a găsit vinovații pentru lipsa performanțelor: „Foarte puțini se pricep, nu prea ai de unde să alegi”

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 ianuarie 2020 17:30

Ionuț Negoiță (45 de ani), actualul patron al lui Dinamo, a fost invitat vineri la emisiunea GSP Live.

 Finanțatorul „câinilor” n-a ezitat să se plângă de calitatea oamenilor pe care i-a găsit în fotbalul românesc.

„Foarte puțini oameni din fotbalul românesc se pricep. Discut la modul general, nu vreau să dau nume. Resursa umană, cea specializată în fotbal, este foarte puțină, din punct de vedere numeric și calitativ. Practic, nu prea ai de unde să alegi.

În fotbal, e greu să reziști dacă ai principii și un caracter OK. Trebuie să fii duplicitar și să ai nervii foarte tari, să faci față la toate atacurile. Toată lumea e atacată, «săpată» și subminată”, a spus Negoiță, la GSP Live. 

Constantin Anghelache, Daniel Stanciu, Dinu Gheorghe și Florin Prunea sunt câțiva dintre oamenii de fotbal care au ocupat funcția de președinte al lui Dinamo în perioada lui Ionuț Negoiță.

„Am reușit unele lucruri bune. Prietenii m-au sfătuit să nu intru în fotbal, dar pe mine m-a provocat ideea. Nu credeam că e atât de complicat. Sunt mulțumit pentru faptul că am reușit să salvez o echipă aproape de faliment. În plus, am ținut în viață un club mai bine de 7 ani, aceasta este o altă realizare.  

Dar nu sunt mulțumit de faptul că n-am reușit să fac performanță. Am analizat fenomenul și am ajuns la concluzia că e nevoie de mai mult, dar eu nu sunt dispus să fac asta. Am atins niște limite, apoi am ridicat mâna și am spus că nu mai pot”

Ionuț Negoiță, la GSP Live

NEGOIȚĂ, SECETĂ DE PERFORMANȚE LA DINAMO

În «era Negoiță», Dinamo a câștigat un singur trofeu, Cupa Ligii, în 2017, o competiție care între timp a fost desființată. În toată această perioadă, Dinamo a luptat la titlu într-un singur sezon (2016-2017), ultimii ani fiind sinonimi cu borne dezastruoase și participări succesive în play-out.

+6 FOTO

Vezi șI: 

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Radiografia lui Ionuț Negoiță după 7 ani de domnie: „Am două mari realizări și o dezamăgire”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
spartcapus
spartcapus  •  26 Ianuarie 2020, 18:46
Postat de Peter Stanciu pe 25 Ianuarie 2020, 21:08

acest imbogatit PSD-ist din relatiile cu statul,( dovedit infractor daca ar fi o justitie corecta) ar face bine sa se opreasca in a critica oamenii care chiar au facut bani pe munca lor, cum a fost Lucescu, care in cateva fraze a exprimat exact situatia reala a lui Dinamo. Va amagiti daca aceasta capusa ( pe banii vostri) va prezenta cuiva situatia contabila reala a clubului, ( probabil ca are 2-3 bugete facute la negru- asa cum au facut si ceilalti care au fost inaintea lui). Acest individ nu cred ca stie ce inseamna rentabilitatea si performanta, in PSD- performanta inseamna cine fura mai mult din bugetul primariei fara sa fie prins , nu sa rentabilzeze ei ceva.

Foarte corect!

spartcapus
spartcapus  •  26 Ianuarie 2020, 18:39
Postat de pe 25 Ianuarie 2020, 21:09

ciobanul are multi adepti de la balaceanca.

:)))))))))))))))

2036290743290484
Ion Marin  •  26 Ianuarie 2020, 10:01

Vorba lu BORCEA , se declansaza JIHADUL.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close