FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Ultrașii din PCH, explicație INCREDIBILĂ pentru derapajele din 2019: „E firesc ce s-a întâmplat, voința dinamoviștilor trebuia exprimată”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 decembrie 2019 17:47

Emisiunea GSP Live de joi i-a avut invitați pe Nicu Grameni și Ionuț Zainea, doi reprezentanți ai Asociației „Doar Dinamo București”, gruparea născută în Peluza Cătălin Hîldan, care își dorește să investească în „Ștefan cel Mare”.

Cei doi au explicat formele extrem de dure de protest adoptate de PCH împotriva lui Ionuț Negoiță în acest an.

Vara lui 2019 a adus o serie de proteste masive ale ultrașilor dinamoviști împotriva lui Negoiță: aceștia au provocat un incendiu la hotelul finanțatorului, atacându-l permanent cu mesaje și lozinci reprobabile. 

„Sunt mai multe forme de protest. Atunci, am protestat în toate modurile posibile. Trebuia să fim luați în seamă și e absolut firesc s-a întâmplat. Nu am acționat datorită unor opinii personale. Au fost făcute niște sondaje și toate arătau un lucru: voința dinamoviștilor trebuia exprimată cumva”, a declarat Ionuț Zainea, la emisiunea GSP Live.

Ionuț Negoiță se află la conducerea lui Dinamo din februarie 2013. În ultimul an, patronul de la Rin Grand Hotel a avut mai multe tentative să cedeze echipa, însă trativele cu diverși oameni de afaceri s-au împotmolit de fiecare dată.

Match preview Hermannstadt - Dinamo:

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Cornel Dinu, „înțepat” la GSP Live de un fost golgeter al „câinilor”: „Azi îți zâmbește, mâine te trimite la origini” 

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
boierasul
boierasul  •  07 Decembrie 2019, 23:09

RESPECT PCH !!!! DDB

pierrecardin
pierrecardin  •  07 Decembrie 2019, 21:42

Foarte bine. conform gsp toti trebuie sa fie *** patronilor. Eh uite ca nu este asa. Inainte PCH inainte Dinamo inainte ROMANIA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

159033828487862
Daniel Nedelcu  •  07 Decembrie 2019, 20:56

...ne contestăm de fapt soarta,...cu toți suntem defavorizați trăind aaceste vremuri,...suporteri de la U Craiova, FCSB ,...Rapid Giulești ori Dinamo București!!...suntem oripilați de condițiile în care Fotbalul juvenil progresează și evoluează și nici o putere sportivă sau politică nu pare să miște nici de acum înainte vre-un "deget" pentŕu a face ceva în ultimul "ceas" al fenomenului sportiv!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează