FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI

DINAMO - VOLUNTARI // Caracterizare inedită pentru Dan Nistor: „Are nebuneală în teren, am avut mari discuții cu el despre asta”

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 septembrie 2019 17:19

Ioan Andone, 59 de ani, managerul celor de la FC Voluntari, a vorbit despre partida din această seară cu Dinamo, remarcând rolul determinant pe care mijlocașul Dan Nistor, 31 de ani, îl are în jocul roș-albilor. 

„Fălcosul” a povestit și unele întâmplări din ultimul său mandat de la Dinamo, în sezonul 2016-2017. 

  • Dinamo - FC Voluntari se joacă azi, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și TV Digi Sport

„Era bine pentru noi dacă nu juca Nistor. El are mai multe calități bune decât cele proaste. Aveam mari probleme cu el. Totuși, când eram la Dinamo, n-a existat meci în care să nu alerge 11 km. Are nebuneală în teren, dar nu face rău ce face. Am avut mari discuții cu el despre acest presing avansat pe care îl face”, a spus Andone, la TV Telekom Sport. 

15 goluriși 32 de pase decisive a reușit Nistor la Dinamo, în 91 de apariții

Managerul celor de la FC Voluntari crede că Dusan Uhrin, antrenorul care l-a înlocuit pe Eugen Neagoe la Dinamo, are un merit important în revitalizarea echipei. 

„Ce a făcut Uhrin e extrem de greu. A preluat o echipă care nu a fost construită de el. A luat echipa cu tot cu vechiul corp tehnic. Venirea lui Uhrin a fost un plus pentru ei”. 

PUBLICITATE » VIDEO GHID COMPLET EXPLICĂM UN NOU TIP DE PARIU: CUM SĂ PARIEZI ÎMPOTRIVA ALTOR JUCĂTORI

Vezi și: 

Dusan Uhrin își amenință jucătorii: „Dacă la asta vă gândiți, nu veți fi pe teren!” » Confirmă revenirea lui Perovic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
chromophobia
chromophobia  •  27 Septembrie 2019, 18:11

Bre nea Ando,Dan Nistor poate sa "ieie" doar calitati.Calitati proaste n-are cum,poate defecte.Dar nu poate sa "ieie" nici "calitati bune" macar

kordell
kordell  •  27 Septembrie 2019, 17:42

Calitati proaste , sa le ieie sau sa le deie ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează