FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviștii și-au pierdut speranța: „Negoiță nu vinde clubul. Ne împăcăm cu gândul, asta e!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iulie 2019 15:15

Claudiu Vaișcovici (56 de ani), fostul jucător al lui Dinamo din perioada 1988-1990, s-a arătat extrem de dezamăgit de faptul că Ionuț Negoiță nu a vândut clubul până în acest moment.

„O să continue coșmarul lui Dinamo. Spuneam acum trei luni că Negoiță nu va vinde clubul. Stați liniștiți că nu va vinde echipa. Nu o să vândă. O să rămânem în aceeași stare de tranziție și asta e.

Ne împăcăm cu gândul. Am văzut pe rețelele de socializare că Negoiță îi dă clubul gratis lui Țiriac, dar nu se va întâmpla asta”, a declarat Vaișcovici la Pro X.

Vaișcovici a vorbit și despre duelul dintre Dinamo și CS Universitatea Craiova de diseară, de la ora 21:00: „Poate Dinamo va arăta altfel cu Craiova pentru că e un derby, dar nu știu câți jucători mai știu care e spiritul lui Dinamo. Depinde și cine e pe bancă. Să vedem și cum va fi gazonul, că acolo toate echipele care au jucat s-au plâns de starea gazonului”.


Citește și:

DINAMO - CRAIOVA // Carlos Fortes se reîntâlnește cu „câinii”, de la care a început ascensiunea lui în fotbalul românesc: „Dacă suntem concentrați și agresivi, vom câștiga!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
risc_mix
risc_mix  •  22 Iulie 2019, 09:57

Se întreba Prunea ,,de unde atâta ură”? Păi uite de unde și de la unele declarații ale unor,,foști mari dinamoviști”, care nu prind și ei o sinecură în club și atunci încearcă ostilizarea suporterilor cu declarații iresponsabile. Păi de unde știi tu mă ,,fostule” că negoiță nu vrea să vândă? Și apoi, este afacerea lui. Vinde când vrea dar mai ales dacă vrea. În niciun caz că vrei tu și hoardele de *** din PCH. Dar așa e românul, meschin. Dacă îți dădea negoiță o pâine de mâncat, nu mai existau declarațiile astea incitatoare. Așa a făcut prunea în trecut când declara că la Dinamo era ,,comunism și stalinism” Acum nu mai e. Așa s-a întâmplat cu ,,foștii” de la Steaua când Becali le dădea bani și era cel mai tare iar acum e un infractor care a furat Steaua. Așa s-a întâmplat cu ,,foștii” de la Craiova, etc

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dvd1
dvd1  •  21 Iulie 2019, 20:05

B-ul

demolarii
demolarii  •  21 Iulie 2019, 20:03
Postat de calinescu_ pe 21 Iulie 2019, 17:16

CE VINA ARE NEGOITZA CARE LE ASIGURA AL 4-LEA BUGET SI REDNIC TERMINA PE 9 ...!!!!! SUNT INDIVIZI CARE POT FI MANIPULATI CU POVESTI DE DOI BANI ...!!!! EU CRED CA CEI CARE CREEAZA DIVERSIUNI SUNT PUSI DE UNUL TARE STRAMB , CARE NU A REUSIT SA FURE DINAMO DE LA NEGOITA SAU CHIAR VOR SA FURE EI CLUBUL DE LA PATRON ...!!!

Bratu a avut al 4-le buget. Rednic a trebuit sa-l reducă. Și a reușit sa-l scadă cu cca 30%. Dar după ce si-a pregătit bugetul și a început selectia pentru următorul sezon, cineva s-a gandit ca poate o să-i reușească. Asa ca l-au dat afara...Dar , poate ca nu ar fi fost problema, dar deja sunt peste 10 schimbări de antrenori in 6 ani, a 7 -selecție de jucători, și multă vorbărie........ce fel de oameni are Negoita, daca nu a reușit să rezolve problema stadionului? A cui interese reprezintă? Cele ale clienților ( fanilor) clubului de fotbal e clar ca nu-l intereseaza. Ca e prost sfătuit? E clar , pentru cei ce vor o echipă de fotbal puternică ca nu. Dar pentru cei ce folosesc fotbalul pentru a regla bilanțul contabil, probabil ca e da. Sa nu se laude ca banii bagati, pentru ca gestioneaza un buget obținut din alte surse decat banii proprii..și aici LPF și FRF au partea mare de vina ca nu obligă cluburile, având în vedere imaginea publică, sa ofere transparenta totala privind fondurile utilizate....In schimb, de la venirea lui Prunea se observa doar o scădere a celor ce critica in presa Dinamo. Asta nu inseamna ca la Dinamo lucrurile sunt bune. Cat priveste vânzarea, Negoita il imită pe Coposu....cine isi aduce aminte cum s-a terminat la Rapid stie și ce așteaptă pe Dinamo.....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează