FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Așa arată DOMINAȚIA lui Gică Hagi: 5 finale într-o săptămână pentru Viitorul!

Articol de , - Publicat marti, 21 mai 2019 09:00

ACADEMIA GHEORGHE HAGI // Echipele lui Gică Hagi joacă ultimele meciuri pentru supremația sezonului în curs: de la finala Cupei României până la trofeele de la Under 17 și 19.

Academia Gheorghe Hagi de la Ovidiu este proiectul din fotbalul românesc care dă rezultate an de an. Pe lângă performanța de a câștiga titlul de campioană a României în urmă cu două sezoane, grupele de copii și juniori ai Viitorului obțin rezultate excelente în campionatele în care evoluează. Anul acesta, echipa mare a Viitorului a terminat campionatul pe locul 3, asigurându-și prezența în cupele europene, dar s-a calificat și în finala Cupei României. Meciul cu Astra se va juca la Ploiești, pe 25 mai, de la ora 20:00.

Nu este singura finală cu emoții pentru Hagi sâmbătă. În deschiderea meciului contra giurgiuvenilor, jucătorii Under 19 ai Viitorului, antrenați de Cristian Cămui, se vor bate pentru supremație, tot în Cupă, în fața CFR-ului. Imediat după cele două finale, vor intra în scenă puștii pregătiți de Constantin Fălină, de la Under 17, în finala Ligii Elitelor. Vor înfrunta LPS Banatul Timișoara pe terenul de la Buftea, iar cinci zile mai târziu cele două formații se vor duela la Mogoșoaia și în finala Cupei României. Ultimul duel pentru trofeu se va da în finala Ligii Elitelor Under 19, acolo unde constănțenii vor întâlni Dinamo, de Ziua copilului, la Mogoșoaia. 

„Cât suntem tineri tot ce facem pare o performanţă, e normal. Ne bucură, e o satisfacţie enormă. Asta confirmă drumul bun pe care îl avem. Mă bucur că am confirmat că suntem buni!”Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul

„Ştiu că voi avea mulţi antrenori în cariera mea. Dar, până acum, Hagi este cel mai bun antrenor pe care l-am avut. Când te gândeşti că nu mai ai nimic de dat, reuşeşte să scoată ce e mai bun în tine. Am 24 de ani, dar încă învăţ zi de zi!” Rivaldinho, atacant Viitorul

Ce meciuri decisive urmează pentru Viitorul

viitorul

Locurile pe care au terminat echipele Viitorului în ultimii ani

viitorul

Chiajna a câștigat campionatul național U19

Campionatul național Under 19 este un fel de play-out. Liga Elitelor este competiția celor mai bune echipe, a campioanelor, pentru fiecare categorie de vârstă. Pentru campionatul național, Chiajna, echipa antrenată de Dumitru Bolborea, a învins, 6-0, pe ACS Poli în finală, care s-a disputat la Mogoșoaia.

chiajna

Conform frf.ro, partida pentru locul 3, dintre Baia Mare și Politehnica Iași, a fost una plină de răsturnări de situație. Maramureșenii s-au impus la final, 3-2. La campionatul Under 17 în semifinale s-au calificat Metaloglobus, Academica Clinceni, Academia Gică Popescu și LPS Cluj-Napoca. 

Liga Elitelor U15 în plină desfășurare

Aici urmează să se joace turneul semifinalelor. În această fază a competiției s-au calificat: Viitorul, ACS Poli, CSU Craiova, Daco-Getica, FCSB, Rapid, U Cluj și CFR Cluj. Urmează să fie împărțite în două grupe, primele două clasate din fiecare grupă urmând să joace semifinalele. Apoi, învingătoarele se vor întâlni în finală. La Under 13 și Under 11 încă nu s-au terminat turneele zonale. 

Vezi și: 

CSU CRAIOVA - VIITORUL 1-2 // VIDEO Reacția lui Ianis Hagi când a fost pupat fără avertisment de o olteancă, după meciul de la Craiova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
prazburg1948
prazburg1948  •  21 Mai 2019, 22:54

Sibelius sper sa nu ma cenzureze astia dar mai taci *** *** atotstiutorule.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibelius
sibelius  •  21 Mai 2019, 18:42
Postat de martinpen pe 21 Mai 2019, 10:51

Mitrita de duzina? Era cel mai bun din campionat cand a plecat de la Craiova... Si acum in MLS e printre cei mai buni si a luat fata multora ca Ibrahimovic, Kaka, etc

Cel mai bun jucator din Romania nu a facut fata in Serie B, da? Vezi ca genialul Mitrita are 90 de minute jucate acum o luna si jumatate. De atuci a bifat maxim o repriza pe meci.

sibelius
sibelius  •  21 Mai 2019, 18:36
Postat de dinamo_fan pe 21 Mai 2019, 16:56

daca nu am arunca cu noroi in singurii din Romania care vor sa faca ceva sanatos si de viitor, nu ne-am numi romani. in loc sa-i luam la intrebari pe altii care au facut bani din fotbal si ii cheltuie pe femei, masini de lux si distractii fara a contribui la randul lor la formarea altora care sa la calce pe urme...gasim nod in papura lui Hagi care e nr. 1 la toate categoriile de juniori, care a facut o baza intreaga de la 0, pe un camp iar la seniori e deja campion si aproape sa castige si cupa. nemernic popor care isi merita cu varf si indesat soarta.

Prima parte-ai dreptate, dar restul e iarasi discurs tipic romanesc de nostalgic comunist. De unde atata durere de cap de banii altora? E fix problema lor ce fac fostii sportivi/antrenori cu banii castigati.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close