FOTBAL  »  Superliga  »  DISCUȚII

Dorin Goian, la un pas de a antrena în Liga 1 » Cu ce echipă a negociat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2020 18:15

Dorin Goian (39 de ani), fostul fundaș central al naționalei României, a fost aproape de a o prelua pe Poli Iași în această iarnă. 

Dorin Goian și-a început cariera de antrenor în 2017, pe banca celor de la Bucovina Rădăuți. Lucrurile nu au mers, iar dublul campion al României cu FCSB a continuat să studieze pentru următoarea provocare. 

Dorin Goian: „Am discutat cu Poli Iași”

„Este pasul la care visez mai departe! Am şi avut discuţii în iarnă pentru a prelua Poli Iaşi. Dar între timp s-au schimbat lucrurile acolo la nivelul conducătorilor şi până la urmă s-a ajuns la varianta cu Mircea Rednic antrenor. Sunt foarte multe lucruri de care depinzi pentru a putea antrena si de asemenea, într-un fotbal unde nu există răbdare, depinzi în primul rând de rezultate”, a declarat Dorin Goian la TV Telekom Sport. 

VIDEO / Noi măsuri anunțate de președintele Klaus Iohannis

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Cum își petrece Dan Petrescu izolarea provocată de coronavirus: „Am încercat să ajut, dar fără să apară” » Înțepătură pentru Becali?

FOTO Ce a făcut Gabi Tamaș în prima zi după instalarea carantinei totale în România

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  25 Martie 2020, 23:31

Faceai un mare bine orasului Strambul si cu Paraschivvor duce echipa la faliment

Vezi toate comentariile (1)
Comentează