FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Dragomir, atac în ziua alegerilor LPF: „Să dea Dumnezeu să câștige Gino Iorgulescu, ca să aibă grijă de copiii fără tată!”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2022 10:50 / Actualizat marti, 24 mai 2022 11:19

Dumitru Dragomir, fostul președinte de la LPF, a lansat un atac la adresa lui Gino Iorgulescu, actualul președinte al forului, chiar în ziua în care acesta se pregătește să câștige al treilea mandat, din postura de unic candidat. 

Dragomir a intervenit prin telefon la GSP Live și a comentat alegerile de la LPF, care încep de la ora 12:00. Fostul președinte de la LPF a făcut aluzie la un subiect sensibil din viața lui Gino Iorgulescu, anume accidentul mortal făcut de fiul său Mario, care este fugit din România. 

Aflat la volan sub influența halucinogenelor, Mario a omorât pe 7 septembrie 2019 un bărbat de 24 de ani, care avea un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani la momentul accidentului.

„Mă rog la Dumnezeu să fie ales Gino Iorgulescu, ca să rezolve probleme copiilor fără tată. Și să aibă grijă și de fiul lui (nr. Mario), care are și el probleme. Din punct de vedere sportiv, nu contează alegerile. Nu au contat nici până acum, nici de-acum încolo. Pilele sunt în floare, deci nici în bască nu îi doare”, a spus Dragomir la GSP Live. 

Gino Iorgulescu încasează peste 15.000 de euro la LPF și nu are contracandidat la alegerile de astăzi. 

Eu m-am rugat la Dumnezeu pentru sănătatea lui Mario. Îi recomand lui Gino să închidă problema. Să le dea celor doi copii rămași orfani câte un cec de 500.000 de euro. Dacă nu face pace acum, nici că o va avea toată viața cu familia decedatului. Mario, un copil răsfățat, a greșit grav! Dar problema ține de educația proastă pe care a primit-o. Gino trebuie să rezolve problema cu acele cecuri și sa aibă grijă de acei copii nevinovați 
- Dumitru Dragomir la RadioSport1, în octombrie 2019, la o lună după accidentul mortal făcut de Mario

Cazul Mario Iorgulescu: avocații susțin că a avut leziuni pe creier înainte să omoare un om pe șosea + Gino: „Fiul meu nu este fugar. Are perioade în care devine agresiv”

Mario Iorgulescu (26 de ani), fiul președintelui LPF, se află în continuare în Italia. Deși instanțele din România au decis că poate începe procesul în care este judecat pentru accidentul mortal, avocații lui se opun, argumentând că acesta nu s-ar afla în starea medicală necesară participării la proces. „Fiul meu nu este fugar, este de 3 ani internat în clinici”, susține tatăl inculpatului, Gino Iorgulescu, pentru Libertatea.

  • În momentul impactului cu autoturismul marca Audi condus de decedat, Iorgulescu jr. avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.
  • Sub influența alcoolului și a halucinogenelor, Mario Iorgulescu a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea, evaluat la 300.000 de euro. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani.
  • La două săptămâni de la accident, Mario Iorgulescu a fost transferat de familie în Italia, de unde nu s-a mai întors.
  • Pe numele lui Mario Iorgulescu există un mandat de arestare și pentru alt caz. În 2021, fiul președintelui LPF a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, loviri și alte violențe.

Până la sfârșitul lunii mai, magistrații din Italia trebuie să decidă dacă Mario Iorgulescu va fi trimis în România, conform Ministerului Justiției. Hotărârea depinde de rezultatul unei expertize menite să stabilească dacă Mario „are capacitatea de a înțelege, de a voi și de a participa la judecată”.

Citește și: 

Din Italia, Mario Iorgulescu reclamă la CCR că i se încalcă drepturi în procesul de omor! Ce acuză

EXCLUSIV FC Dinamo moare, trăiască CS Dinamo! Iată planul pregătit în „Ștefan cel Mare”, în cazul în care echipa din prima ligă retrogradează!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
Gigi
Gigi  •  24 Mai 2022, 17:56

Corect ar fi sa intre la zdup si Mario si tu batranel ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danglumetu
danglumetu  •  24 Mai 2022, 14:15

acest mario e o epava umana!

elgabri
elgabri  •  24 Mai 2022, 12:53

Asta micu de la atata alcool si droguri se poate sa aiba leziuni pe creier .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează