FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Bild anunță: se duce la FCSB » Gigi Becali: „Îl împrumutăm, o singură condiție i-am pus”

Dragoș Nedelcu // FOTO: Imago
Dragoș Nedelcu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 ianuarie 2022 10:17 / Actualizat sambata, 29 ianuarie 2022 10:44

Împrumutat de FCSB la Fortuna Dusseldorf, în liga a doua din Germania, Dragoș Nedelcu ar putea reveni în scurt timp în Liga 1.

Deși împrumutul mijlocașului defensiv, care poate juca și ca fundaș central, expiră la vară, nemții sunt gata să renunțe încă din această iarnă la român, potrivit Bild.

Gigi Becali, categoric înainte de Derby » Ce spune despre Dinamo
DINAMO - FCSB
Gigi Becali, categoric înainte de Derby » Ce spune despre Dinamo

Nedelcu n-a convins la Fortuna Dusseldorf

Nemții scriu că Fortuna Dusseldorf ar urma să termine împrumutul lui Nedelcu săptămâna viitoare, când e finalul perioadei de mercato. Nedelcu a adunat doar 11 meciuri la echipa din Zweite Bundesliga. În ultimele 3 luni a jucat doar în 3 meciuri oficiale, în niciunul pentru mai mult de 60 de minute.

Bild anunță: se duce la FCSB » Gigi Becali: „Îl împrumutăm, o singură condiție i-am pus”

Revine în Liga 1?

Nedelcu ar putea reveni în Liga 1 la Farul,  la care a mai jucat între 2014 și 2017, după ce a fost promovat de la „Academia Gheorghe Hagi”. Clubul din Constanța a negociat împrumutul acestuia, dar discuțiile nu s-au concretizat.

Gigi Becali: „I-am dat voie lui Nedelcu să meargă la un club din România”

Recent, Gigi Becali declara că Nedelcu are acceptul său de a merge la un alt club din Liga 1, însă i-a interzis să meargă la CFR Cluj.

„Nedelcu a cerut voie să meargă la un club din România și i-am dat voie. Ce să fac eu cu el? Nedelcu nu mai joacă nimic acolo și am înțeles că ar fi dorit de un club din România, dar trebuie să-i dăm aprobarea noi. Și eu i-am spus lui Mihai: «Da, mă, să îi dați!».

Când îi dau eu drumul unui jucător, știu de ce îi dau drumul. Mai mult nu vorbesc. Când îl vând eu pe un jucător pe o sumă, știu de ce l-am vândut. Eu știu cel mai bine cât valorează el. Când a plecat el pe o sumă, atunci să știi că aia e. O singură condiție i-am pus, să nu se ducă la CFR!”, a declarat pe 17 ianuarie patronul FCSB-ului.

VIDEO Derby în Liga 1: totul despre Dinamo – FCSB

Citește și:

Becali și-a luat gândul de la atacantul rivalei! Și gratis, tot e prea scump pentru FCSB

Edi Iordănescu subordona tot fotbalul românesc în 2015 » De pe locul 12 câștiga mai bine ca Șumudică, Gâlcă, Protasov sau Cârțu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  29 Ianuarie 2022, 14:56

Cuum?!Nici rezerva nu e bun?Cine pune pariu ca va fi titular la nationala lui Edy(pardon,a lui Becali),inca de la primul meci?!

vasileroaita
vasileroaita  •  29 Ianuarie 2022, 14:48
Postat de sile007 pe 29 Ianuarie 2022, 12:46

Nedelcu este mijlocas la inchidere nu fundas unde era fortat sa joace la Fortuna. Pe acel post a fost folosit si la Steaua de cateva ori fara prea mari realizari. Parerea mea ca Nedelcu este printre primii 3 mijlocasi centrali din Romania.

La ce?!?

holland
holland  •  29 Ianuarie 2022, 14:26

. În ultimele 3 luni a jucat doar în 3 meciuri oficiale, în niciunul pentru mai mult de 60 de minute. Deci habarnistul asta a jucat din septembrie anu trecut pana acum 3 meciuri in total maxim 180 de minute. DAR A FOST TITULAR IN ECHIPA ROMANIEI. Deci asta nu juca nimic la echipa de club, dar desteptul de STOICHITA + RADOI, au considerat ca e in forma pentru ECHIPA NATIONALA!!!! ASAAAA CEVAAAAAAA!!!!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close