FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Avertisment din interior pentru noul jucător de la FCSB: „Îi urez baftă, o să aibă nevoie!”

Stipe Vucur a ajuns în România +5   FOTO
Stipe Vucur a ajuns în România

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iunie 2021 20:12 / Actualizat joi, 10 iunie 2021 20:52

Helmut Duckadam (62 de ani) îl avertizează pe Stipe Vucur (29), noul fundaș central de la FCSB: „Dacă face două jocuri mai slabe, s-ar putea să nu-l mai vedem”.

Helmut Duckadam, portarul de legendă al Stelei și fost președinte de imagine la FCSB, îl avertizează pe Stipe Vucur că primele meciuri pe care le va juca le clubul lui Gigi Becali sunt cruciale. 

Fundașul central austriac a sosit în această seară în România, urmând să semneze cu FCSB. Vucur s-a declarat entuziasmat de întâlnirea cu Gigi Becali, dar Duckadam îl avertizează cu privire la capriciile patronului de la FCSB. 

Helmut Duckadam, mesaj pentru Stipe Vucur: „Baftă, o să aibă nevoie!”

„Sper să înceapă bine. Dacă face două jocuri mai slabe, s-ar putea să nu-l mai vedem. Asta este una dintre problemele fotbalului românesc, respectul față de jucători lasă de dorit. Nu știu cât de valoroasă este liga a treia germană. Ca fizic arată foarte bine pentru un fundaș central, pot să îi urez baftă, o să aibă nevoie! 

Toți care vin au zis că au venit pregătiți și nu au fost, deloc!”, a spus Duckadam la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Dacă se va impune în campionatul nostru, ne va demonstra că suntem jos, la nivelul ligii a treia din Germania! 
- Gabi Balint, la „Fotbal Club”, pe DigiSport

+1 FOTO

Gigi Becali, răbdare limitată

Gigi Becali și-a făcut o reputație din „eliminarea” fotbaliștilor care nu îl impresionează încă din primele meciuri la FCSB. 

Trei dintre fotbaliștii pe care Gigi Becali i-a tras pe linie moartă în ultimele sezoane după doar câteva meciuri la FCSB sunt Artur Jorge, Lukasz Gikiewicz și Ante Vukusic.

Stipe Vucur, primele declarații după sosirea în România

„Prima impresie este foarte bună. Sunt fericit să fiu aici. Am ales să semnez cu FCSB pentru că este un club mare, cu o istorie mare, ambiții mari. Sunt mândru să fiu aici. Am vorbit cu Steliano Filip (n.r. - fostul său coleg de la Hajduk Split) despre fotbalul din România, mi-a spus lucruri pozitive. 

Nu știu multe despre Gigi Becali, l-am văzut în câteva videouri. Sunt pregătit, este un tip simpatic, mă bucur să îl întâlnesc. Steaua (n.r. - FCSB) este un club mare, acest pas este mare pentru mine. Nu am vorbit cu Gigi Becali, aștept să vorbim. 

Cel mai important este să văd clubul, să îmi întâlnesc colegii și să ne pregătim pentru sezonul viitor. Vrem să fim campionii României și să ne calificăm în Conference League!”, a declarat Vucur pentru reporterii prezenți la aeroport.

Mai multe știri despre FCSB:

Un nou KO aplicat lui Becali! Bogdan Planici l-a „rupt” pe Gigi » A câștigat 170.000 de euro!

Olimpiu Moruțan ar putea ajunge într-un campionat de top: „M-a sunat un director sportiv din Spania”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
siriussirius
siriussirius  •  10 Iunie 2021, 22:30

Da sa nu isi dea din greseala vreun autogol !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează