FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERLIGA

Dumitru Dragomir susține că LPF le-a împiedicat pe Rapid și Petrolul să ia parte la un turneu cu echipe importante din Europa: „D-aia nu ne mai cheamă nimeni, nu mai joacă nimeni cu noi” + Reacția Ligii

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de - Publicat sambata, 19 noiembrie 2022 11:10 / Actualizat sambata, 19 noiembrie 2022 11:25

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al LPF, a avut o reacție acidă la adresa forului pe care l-a condus în perioada 1996 - 2013. 

„Oracolul din Bălcești” s-a arătat indignat că oficialii LPF s-ar fi opus ca Rapid și Petrolul Ploiești să participe în luna decembrie la un turneu la care mai joacă Borussia Dortmund, locul 6 din Bundesliga, și Fiorentina, ocupanta poziției a zecea din Serie A. 

Anamaria Prodan a dat de pământ cu Gigi Becali: „Toți șchiopii ăștia de patroni sunt vai de mama lor!”
DECLARAȚII
Anamaria Prodan a dat de pământ cu Gigi Becali: „Toți șchiopii ăștia de patroni sunt vai de mama lor!”

Dumitru Dragomir: „Nu îi pot înțelege, care o fi explicația celor de la conducerea LPF?”

„Am auzit că Rapid și Petrolul trebuiau să joace în decembrie cu Dortmund și cu Fiorentina, nu mai știu cu cine, dar că Liga n-a fost de acord. 

Bă, suntem nebuni cu toții?! Păi, moralul de competiție înaltă numai din jocuri internaționale puternice îl acumulezi. Nu îi pot înțelege, care o fi explicația celor de la conducere? Mă rog...

Incredibil, nici nu poți gândi așa ceva. D-aia nu ne mai cheamă nimeni, nu mai joacă nimeni cu noi. Am înțeles că Adrian Thiess (n.r. - omul care a adus-o pe Barcelona la București în 2011, pentru a juca un amical cu Dinamo) le-ar fi adus pe amândouă, dar nu a putut din cauza Ligii, nu i-a dat voie să joace în decembrie, când e pauză, nu e niciun joc. Doamne...”, a declarat Dumitru Dragomir, la ProArena. 

Ce spune LPF 

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, îl contrazice parțial pe Dragomir. Contactat de GSP.RO, oficialul de la Ligă a spus: „Aveți o informație eronată. Liga a fost de acord, dar cu condiția ca o competiție formată din meciuri amicale să nu determine amânarea meciului Rapidului cu Petrolul din competiția oficială. Este un principiu simplu de lucru: competiția oficială are prioritate în fața oricăror meciuri amicale. 

Am oferit totuși soluția ca meciul Rapidului cu Petrolul să se dispute în ziua de miercuri, 7 decembrie, anterior etapei a 20-a, cu condiția ca și Petrolul să agreeze acest lucru. 

Din câte înțeleg, staff-ul tehnic al Rapidului nu agreează această variantă, iar o altă soluție de amânare a partidei pe motivul disputării unor meciuri amicale este lipsită de orice temei regulamentar”.

VIDEO. Dragomir a prefațat duelul dintre România și Moldova: „Sunt cam de nivelul fruntașei din Liga 2”

Citește și:

Jucătorii Chindiei au refuzat să se antreneze! » Toate detaliile despre scandalul din curtea revelației campionatului

Andrea Compagno, întrebat de ce FCSB nu are constanță în rezultate: „Explicația asta ține până la un punct”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
calinescu_
calinescu_  •  19 Noiembrie 2022, 12:48

Hienele care s-au imbogatit din hoitul fotbalului romanesc , continua sa tina prima pagina emanand doar ineptii ....!!!

mr90
mr90  •  19 Noiembrie 2022, 12:06

Nu le-au iesit banii pentru Craciun si atunci au sabotat treaba !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează