FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 3-1

VIDEO Dumitru Dragomir, concluzie nemiloasă la final de campionat: „S-a ales praful în ultimii 10 ani” + Știe cine va lua titlul în sezonul următor

Dumitru Dragomir / Sursă foto: Captură GSP Video
Dumitru Dragomir / Sursă foto: Captură GSP Video

Articol de , - Publicat luni, 23 mai 2022 20:50 / Actualizat luni, 23 mai 2022 22:51

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit, după lansarea cărții „Fotbal minut cu minut”, eveniment la care a fost prezent luni, despre situația actuală a fotbalului românesc, după un nou sezon dominat de CFR Cluj. Mitică pariază că tot „feroviarii” vor cuceri titlul și în sezonul viitor.

„Corleone” acuză Federația și LPF de lipsă de implicare, condamnă întârzierea implementării sistemului VAR în Liga 1 și face un pronostic caracteristic pentru sezonul următor: „Tot CFR va fi campioană”, e convins Dragomir.

Dragomir pune presiune pe Edi Iordănescu: „Ei doi ar trebui să fie titulari”
ROMÂNIA
Dragomir pune presiune pe Edi Iordănescu: „Ei doi ar trebui să fie titulari”

Dumitru Dragomir, concluzie nemiloasă la final de sezon: „S-a ales praful în ultimii 10 ani”

„Parcă s-a ales praful în ultimii 10 ani! Dar nimeni nu face nimic, nici guvernanții, nici cei de la Ligă, nici cei de la Federație, care nu fac nimic nici pentru prezentul, nici pentru viitorul fotbalului. Dacă cei de la FRF erau serioși, implementau VAR-ul pentru ultimele etape și puneau meciurile de la aceeași oră.

Eu am spus de la începutul anului că CFR Cluj va fi campioană. La anul, tot CFR va fi! De ce? Pentru că cei de acolo se pricep și sunt serioși”, a spus Dragomir, în fața reporterilor prezenți în foaierul Sălii Radio. 

Pe Gigi Becali nu-l interesează că n-a mai luat titlul. El câștigă bani, asta înseamnă capitalismul!

- Dumitru Dragomir, fost președinte LPF

Dumitru Dragomir i-a propus lui Becali doi fotbaliști din Liga 1

Zilele trecute, la GSP Live, Dragomir i-a sugerat lui Becali să îi aducă la FCSB pe Adam Nemec (36 de ani) și Igor Armaș (34 de ani), fotbaliști la FC Voluntari.

Într-o intervenție în emisiunea lui Costin Ștucan, Dumitru Dragomir l-a sfătuit pe Gigi Becali să mute rapid pe piața transferurilor. Fostul președinte al LPF crede că fundașul central Igor Armaș și atacantul Adam Nemec ar aduce titlul la FCSB în stagiunea următoare.

„Spun public cum poate să ia campionatul FCSB! Trebuia să ia doi jucători de la FC Voluntari, un vârf de atac, unul care a jucat pe la Dinamo, și un fundaș central moldovean. Moldoveanul e peste Tamaș, e cel mai bun fundaș central din țară.

Dacă îi iau pe ăștia doi și sunt mai modești în declarații, să nu mai supere multă lume, s-ar putea să ia titlul anul viitor”, a spus Dumitru Dragomir. 

Citește și alte știri de actualitate: 

Panduru a aflat în direct cât câștigă o rezervă de la CFR Cluj: „Ăh?! Doar pentru 4 meciuri?”

EXCLUSIV Ultimele vești de la Dinamo: care e situația jucătorilor accidentați + ce șanse au să joace în returul cu U Cluj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
tororosso
tororosso  •  29 Mai 2022, 13:29

DA ! „S-a ales praful în ultimii 10 ani” de când au venit alți flămânzi la FRF & LPF . Cu noi , vechi ciocoi ai fotbalului erau vremuri mult mai bune . Puteam să ne sporim veniturile , hotelurile fără număr și conturile . Ce mai tura-vura , noi eram dedicați fotbalul corupt iar cei care au venit sunt și mai hulpavi și încă nu au ajuns a ne detrona ca valoare în profit ilicit ... Mitică Milițianul zis și Oracolul de la Bălcești .

Ernest20
Ernest20  •  24 Mai 2022, 12:35

CITEZ = „ La anul, tot CFR va fi! De ce? Pentru că cei de acolo se pricep și sunt serioși ” ȘI ÎN PLUS VA FI VAR-ul ȘI FCSB-ul NU V-A PUTEA SĂ MAI FACĂ ȘMECHERII BECALIENE

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  24 Mai 2022, 09:44

cine i acest batranel mincinos ?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close