FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB 2-1

EXCLUSIV // VIDEO „E haos total la FCSB!” » Dumitru Dragomir n-a menajat pe nimeni: „E o tâmpenie să faci asta! Unii jucători nici nu pot să alerge”

Dumitru Dragomir / Sursă foto: GSP
Dumitru Dragomir / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2022 09:40 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 11:22

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a analizat deznodământul derby-ului CS Universitatea Craiova - FCSB 2-1, înfrângere care a complicat și mai mult situația roș-albaștrilor din Superligă. 

„Corleone” a vorbit la GSP Live despre evoluțiile modeste ale lui Tavi Popescu, identificând care sunt factorii care au dus la rezultatele slabe ale echipei din acest sezon. Fără să menajeze pe nimeni, Dragomir spune că mulți jucători de la FCSB „nu pot alerga”, fiind de părere și că roș-albaștrii utilizează sistemul greșit.

Gigi Becali a anunțat o decizie radicală, după eșecul cu Craiova: „Gata, tată! Sută la sută așa va fi”
CSU Craiova - FCSB 2-1
Gigi Becali a anunțat o decizie radicală, după eșecul cu Craiova: „Gata, tată! Sută la sută așa va fi”

Dumitru Dragomir: „L-au făcut praf pe Tavi Popescu, trebuie lucrat cu el la psihic!”

„Când am zis că e haos la FCSB, s-au dat toți la mine, au zis că nu mă pricep la fotbal. FCSB arată rău pentru că cei de acolo nu s-au fixat pe 12-13 jucători pe care să-i lase câteva jocuri să joace împreună.

L-au scos definitiv pe Ianis Stoica, l-au făcut praf pe Octavian Popescu, de nici el nu mai știe de el. Ba l-au băgat într-o parte, ba în alta, au pus presiune pe el. Sub presiune, puștiul nu mai poate să joace. Trebuie lucrat cu el la psihic. Emoțiile îți perturbă respirația, îți perturbă tot. El nu e Dobrin sau Balaci. S-a exagerat în privința lui, a fost prins la mijloc. Până nu i se creează o idee de joc, o anumită partitură de joc, valoarea lui nu va ieși la suprafață.

E o tâmpenie experiența asta de a juca o repriză cu unul, o repriză cu celălalt. Lasă-l pe Tavi Popescu în stânga, pune-l și pe Florinel Coman aproape de el”, a declarat Dumitru Dragomir, la GSP Live.

Dumitru Dragomir: „E haos total la FCSB”

„Sunt câțiva jucători la Steaua care nu pot alerga, au doar viteza întâi și viteza a doua. Sunt unii care au capacitate de efort și viteză, dar nu știu cu mingea, cum e Dawa. Sunt unii care au viziunea jocului, dar n-au nici capacitate de efort, nici viteză

Valoare individuală există. Orice jucător care ar pleca de acolo ar fi titular la orice echipă din țară. Problema la FCSB e partitura, e greșită. 

Prea multe greșeli s-au făcut la Steaua, Dică încearcă să schimbe. De trei luni de zile, Becali nu se bagă la echipă, știu sigur acest lucru. E vina tuturor antrenorilor care au fost acolo. El spune că joacă 4-3-3, dar nu e 4-3-3. Toate mingile sunt centrate către Compagno, care nici n-o atinge. Compagno e, totuși, un jucător de combinație, de un-doi. Trebuie intrat cu el în combinații, trebuie lucrat mai multe în ofensivă. E un haos total la FCSB!”, mai spus Dragomir. 

Eu l-aș lăsa pe Dică până în vară, indiferent de ce se întâmplă. S-ar putea ca din haosul ăsta să scoată ceva. Dacă vine alt antrenor, tot haos va fi. Schimbările de antrenor nu duc la nimic bun.

- Dumitru Dragomir, fost președinte LPF

Autogolul lui Oaidă a decis derby-ului Universitatea Craiova - FCSB 2-1

FOTO / Cele mai spectaculoase imagini ale derby-ului Universitatea Craiova - FCSB 2-1

CSU Craiova - FCSB / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova
CSU Craiova - FCSB / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova
FOTO: Sportspictures.eu
CSU Craiova - FCSB / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova
CSU Craiova - FCSB / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova
+9 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali a anunțat o decizie radicală, după eșecul cu Craiova: „Gata, tată! Sută la sută așa va fi”

NOTE GSP Rădoi respiră, Dică se sufocă! Remarcații și cei mai slabi jucători ai derby-ului Craiova - FCSB: căpitanul roș-albaștrilor a luat 4!

„O echipă dezorientată, la fel ca antrenorul ei” » Critici în direct pentru Dică și FCSB: „Prezentul e negru!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
Stars
Stars  •  21 Septembrie 2022, 21:05

tu intelegi ca nu ma intereseaza termeni de genul "continuitate sportiva" si ce ai mai invatat tu din gargara manariilor dambovitene......oricine e capabil sa citeasca o statistica si sa confirme, in sezonul x, etapa y, echipa z a evoluat in meciul z vs. w; aceasta e o imposibiltate in cazul celor care NU AU EVOLUAT in perioada 2016-2018 pt ca NU AU EXISTAT. Daca esti asa un mare legist spune naibii data la care a fost declarat falimentul Rapidului, cumva noul Rapid deja evolua? :)))))))) Iti ofer un exemplu, falimentul Otelului a fost declarat pe 1apr2016 iar primul meci a nou infiintatei Suporter Club Otelul a fost in 26iul2016 SC Otelul - Siretul Piscu 8-1......tu poti vreodata sa oferi date de acest fel? De ce nu? Cunosti expresia, "minciuna are picioare scurte"? :)

adriann_
adriann_  •  21 Septembrie 2022, 13:13
Postat de Stars pe 21 Septembrie 2022, 12:49

tu intelegi ca invoci campionate care nu au avut loc.....cum sa-ti pastrezi continuitatea intr-un campionat care NU A EXISTAT?! :)))))))))

Tu nu intelegi ca avocatii aia si-au batut joc de cioban cand i-au spus ca notiunea de "continuitate sportiva" ar insemna sa joci etapa de etapa? :)) Continuitatea sportiva inseamna fix ce ti-am scris mai jos, nu exista nici o urma de dubiu. Daca n-ai mai postaci dupa ce abereaza subinginerul cartonat si te-ai gandi cu propriul cap ti-ai da imediat seama ca e logic sa fie asa, altfel ce se intampla de pilda cu o echipa care din cauza problemelor financiare nu se mai prezinta la ultimele etape dintr-un campionat, de pilda? Isi pierde palmaresul? NA, ALT EXEMPLU DEVASTATOR: echipele romanesti din Ardealul de Nord care au refuzat sa se inscrie in campionatul Ungariei (U Cluj de pilda) si nu au activat nici in campionatul Romaniei editia 1940-1941 (CARE S-A JUCAT) si-au pastrat continuitatea si palmaresul. DE CE? Pentru ca definitia continuitatii sportive e cea pe care ti-am explicat-o eu, nu aia cu care il mulg de bani pe cioban diversi avocati (care putem banui cu cine impart etc).

Stars
Stars  •  21 Septembrie 2022, 12:49
Postat de adriann_ pe 21 Septembrie 2022, 12:35

Da ma, a fost razboi si ce sa vezi suspendarea campionatului vreme de cativa ani nu a insemnat ca a incetat "continuitatea sportiva". DE CE? Simplu, continuitate sportiva nu inseamna ca ai jucat etapa de etapa in toate sezoanele, INSEAMNA CA ACEL CLUB SI-A PASTRAT IDENTITATEA, A RAMAS ACEEASI ENTITATE RECUNOSCUTA CA ATARE DE FANI, DE GLORIILE CLUBULUI, CA ARE PALMARESUL IN ACTE SI TROFEELE IN VITRINA ETC. Trofeele istorice ale Rapidului sunt la Stadionul Giulesti iar ale Stelei sunt in Ghencea ma. Ce are ciobanul tau? :)) POSTACI CLONATI SI CATEVA TONOMATE IN PRESA AIA ARE :))

tu intelegi ca invoci campionate care nu au avut loc.....cum sa-ti pastrezi continuitatea intr-un campionat care NU A EXISTAT?! :)))))))))

Vezi toate comentariile (31)
Comentează