FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dumitru Dragomir, prima reacție despre oferta bombă a lui Negoiță pentru Ion Țiriac: „E om deștept, nu pune botul la prostii. Negoiță e un puști simpatic”

Ion Țiriac e chemat la Dinamo de Ionuț Negoiță
Ion Țiriac e chemat la Dinamo de Ionuț Negoiță

Articol de - Publicat sambata, 20 iulie 2019 11:56

Dumitru Dragomir (73 de ani) a comentat, în exclusivitate pentru GSP.ro, știrea momentului din fotbalul românesc, mai exact oferta pe care Ionuț Negoiță i-a înaintat-o lui Ion Țiriac pentru preluarea gratis a clubului Dinamo. 

Fostul președinte de la Liga Profesionistă de Fotbal e sceptic însă că Țiriac ar fi dornic să investească la Dinamo

„Domnule, Țiriac e un om deștept, nu pune botul la prostii din ăstea, ce dracu'! Ce e ieftin te costă după foarte scump. Eu nu cred că va veni la Dinamo! Țiriac e un businessman care dă lecții la toată țara.

Negoiță e un puști simpatic, dar trebuie să ai în spate cel puțin ce are Gigi Becali. Nici el, nici frati-su n-au așa ceva. Ei nu sunt băieți proști, dar n-au forța financiară suficientă pentru a ține Dinamo.  Negoiță nu-i băiat prost. Dacă dă Dinamo gratis și oprește 40% din club, e inteligent. Decât să iei nimic din mult, mai bine iei mult din puțin”, a declarat Dragomir, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

„Domnul Țiriac este un dinamovist pursânge. Are o expertiză sportivă de necontestat, a organizat și organizează turnee la cel mai înalt nivel, are o avere considerabilă, prin urmare cred că este cea mai bună soluție pentru Dinamo.

Și îmi exprim disponibilitatea fermă de a-i ceda gratuit pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo. Cu o minimă condiție, anume aceea de a realiza investiții în club prin care să readucă Dinamo acolo unde îi este locul, să facă performanță. În condițiile in care îl cedez gratuit, cred că este o afacere extrem de bună pentru dânsul și sper sa accepte și să reușească sa readucă Dinamo acolo unde ii este locul” Ionuț Negoiță

Vezi și: EXCLUSIV LOVITURA ANULUI Ionuț Negoiță îi dă gratis clubul lui Ion Țiriac: „Sper să accepte și să readucă Dinamo unde îi e locul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
104354204195252
Pierre Tzutzea  •  21 Iulie 2019, 08:02

2. AVETI PRIETENI SAU RUDE CARE AU MURIT IN PUSCARIILE POLITICE? AVETI RUDE CARE SAU PRIETENI CARE AU MURIT IN 89? AZI SE FAC TOT FELUL DE SPECTACOLE MEGALOMANE PENTRU SPORTIVI PE CIND EROII NEAMULUI SINT UITATI PRIN CIMITIRE CENZURATE SI MORMINTE UITATE. NU DEGEABA ESCA ESTE IN CARTEA DE ISTORIE IAR *** DE TIPUL VANGHELIE SI BECALI SE JOACA CU DESTINE. VULCANESCU ESTE ***. PAULESCU, GYR, GALERIU, STANILOAE, ELIADE SI CIORAN LA FEL. O TARA CARE NU ISI RESPECTA EROII SI ISTORIA CEA ADEVARATA ESTE INFIRMA. NU SINT CUVINTE MARI DAR ESTE UN ADEVAR DE CARE SE FERESC TOTI SA VORBEASCA. TOTI TAC SI VORBESC PE LA COLTURI. IATA ROMANIA UNDE 45 LA SUTA DIN TARA ESTE VINDUTA SI LA 9 MINUTE UN ROMAN PLEACA. SI EU AM LUPTAT IMPOTRIVA COMUNISTILOR . AM PLECAT DEPARTE FARA CETATENIE SI AM MUNCIT ACOLO FIIND POATE SI O PERSOANA PUBLICA CINDVA. SINT SATUL DE MINCIUNI DE PALAVRE DE OAMENI DE NIMIC. TIRIAC? IMBOGATIT DE PETRE ROMAN. VILA DATA DE NEA ASTA PENTRU O CHIRIE MODICA. SI-A BATUT JOC DE I G MAURER LUINDU-I DE FAPT FURIND DUPA CUM SPUNE JEAN MARUER COLECTIA DE ARME. A FACUT ORICE CA SA ISI SCAPE ODRASLA DIN PROCESUL COCAINA DISPARIND TOATE PROBELE DE LA DOSAR. FARA RUSINE FACEA MACELUL DE LA BALCIC PENTR MATUSALEMICII ANTRENATI LA GREU DE FERENT, LESKO SI ALTELE. TOT FARA RUSINE SE ETALA CU O PAGUBA DN LUMEA ASA ZISELOR VEDETE LA MARE FAR ARUSINE FARA JENA. DA CU LAURETTE. MAI VRETI? CUM L-A DUS PE NASTASE SA NU MAI FIE ACCEPTAT NICAIERI PE VR

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chris_bu67
chris_bu67  •  20 Iulie 2019, 22:19
Postat de Constantin Mosnegutu pe 20 Iulie 2019, 13:51

E adevarat... Nu pune botul la prostii! Da!!! El pune botul numai la ciolane mari si pe de-a moaca... In rest e un ruman simpatic ce nu se mai satura din adunat... Cred ca acum aduna si praful de pe strada numai sa fie in patrimoniul lui!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pedro_nr1
pedro_nr1  •  20 Iulie 2019, 20:29

Anul viitor chiar bate binisor retrogradarea la usa , si asta nu e o gluma ... sa nu spuneti ca n-ati fost preveniti !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează