FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL 2-3

După eșecul cu Farul, Mihai Stoica a numit fotbalistul pe care îl vede în primul „11” la FCSB: „În mod normal ar trebui să fie titular!”

Florinel Coman, cu numărul 7 / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro) +8   FOTO
Florinel Coman, cu numărul 7 / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de - Publicat luni, 30 ianuarie 2023 20:45 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2023 20:46

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a comentat eșecul suferit duminică seară în fața Farului, scor 2-3. 

Fostul selecționer Anghel Iordănescu l-a criticat pe Gigi Becali pentru schimbările efectuate în partea secundă a disputei de pe arena Națională. Mihai Stoica a explicat că introducerea lui Florinel Coman era planificată și că extrema ar merita chiar un loc în primul „11”.

Mihai Stoica, informații de impact despre scandalul de xenofobie de la Sf. Gheorghe: „Am martori oculari, asta au strigat cei de la Sepsi!” + Amenințare pentru următoarele etape
FCSB
Mihai Stoica, informații de impact despre scandalul de xenofobie de la Sf. Gheorghe: „Am martori oculari, asta au strigat cei de la Sepsi!” + Amenințare pentru următoarele etape

Mihai Stoica, după FCSB - Farul 2-3

„Coman nu se știa în locul cui va intra, dar știam că va fi pe teren. În mod normal, la cum se prezintă la antrenamente, ar fi trebui să fie titular. Dar e cam clar că e o luptă în doi pentru poziția de atacant stânga, între el și Tavi. Mă rog, am rămas toți cu ideea că Tavi nu poate juca alteva. Eu zic că poate și în poziție centrală. 

Coman a intrat foarte bine. Și Miculescu a intrat bine, dacă n-ar fi intrat Omrani pe direcția lui și n-ar fi fost ofsaid. Mă gândeam doar la ce s-a întâmplat la City cu United, cu Rashford și Bruno Fernandes.... dar având în vedere că e Hațegan la VAR, îmi rezerv dreptul să tac. 

Băieții au fost nemulțumiți de arbitraj, eu nu pot să spun asta. Mie nu mi s-a părut că a jucat nimeni prost până la pauză sau până la 2-1”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

Anghel Iordănescu „a pus tunurile” pe Gigi Becali

Mihai Pintilii nu poate în momentul de față să intervină, regulamentul nu îi permite și s-a văzut. Nu e normal. Jucătorii de fotbal sunt inteligenți, se prind imediat. Nu e normal ca în minutul 61 să îi scoți pe Compagno și pe Cordea. 

Ordinul a venit prin telefon imediat după ce Farul a egalat. Să îi schimbi pe cei doi, unul a marcat gol și a dat pasă de gol sau a făcut penalty, iar celălalt a marcat din penalty. Nu era normal să schimbi doi jucători în acel moment
- Anghel Iordănescu 

VIDEO. Florinel Coman, declarații după FCSB - Farul 2-3: „Nu am știut să gestionăm anumite situații”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Anghel Iordănescu îl face praf pe Gigi Becali: „Ordinul a venit imediat prin telefon. Dați-i lui licența PRO!”

Denis Alibec, MVP conta fostei echipe » Un jucător de la FCSB, cel mai slab de pe teren

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  30 Ianuarie 2023, 23:36

...ce stie batranul asta ?...nu va mai luati dupa el ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează