FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dusan Uhrin a sosit în România! Primele cuvinte ale antrenorului care a plecat direct să semneze contractul cu Dinamo

Captură TV Digi Sport
Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 13 august 2019 13:58

Dusan Uhrin Jr. (51 de ani) a sosit în urmă cu puțin timp în România și este așteptat să semneze cu Dinamo în următoarele ore. De la aeroport, tehnicianul a ținut drumul spre hotelul Rin pentru a semna contractul cu formația alb-roșie.

„Sunt fericit că am revenit în România”, au fost primele cuvinte pe care Uhrin le-a rostit la sosirea sa în țară.

Florin Prunea, managerul general de la Dinamo, a confirmat cu o oră înainte că s-a înțeles cu Dušan Uhrin: „Vom avea o întâlnire cu Dušan astăzi. Este aproape de a fi antrenorul nostru, aşa este. Nu a semnat încă, dar ne-am înțeles. Este în atenţia noastră de mai multă vreme. Nu cred că meseria se poate uita atât de repede, chiar dacă vorbim de partea tehnică, de antrenorat. N-avem vreun Maradona sau vreu Messi la noi în campionat. La noi, meciurile nu se câştigă prin valoare, ci prin muncă, organizare şi disciplină”, a spus acesta la TV Digi Sport. 

Uhrin jr. nu e străin de fotbalul din România. A antrenat o lună la CFR Cluj, martie-aprilie 2009, fiind înlocuit cu Toni Conceicao după ce s-a certat cu căpitanul Ricardo Cadu. A pregătit și Poli Timișoara în două rânduri, 2007-2008 și 2010-2011, cu care n-a câștigat niciun trofeu într-o perioadă în care echipa finanțată de Marian Iancu era una dintre forțele Ligii 1. 

Union Praga, FK Slavoj, Tatran Postorna, Bohemians, Mlada Boleslav, Poli Timișoara, CFR Cluj, Mlada Boleslav, AEL Limasso, Dinamo Tbilisi, Viktoria Plzen, Dinamo Minsk și Slavia Praga sunt echipele antrenate de Uhrin de-a lungul carierei.

Citește și:

Dusan Uhrin la Dinamo / Florin Prunea anunță: „Ne-am înțeles cu noul antrenor! La noi, meciurile nu se câștigă prin valoare”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
danny_l
danny_l  •  13 August 2019, 15:22

Exact, lăsați omul să muncească că meserie știe.

breitner
breitner  •  13 August 2019, 14:25

Daca semneaza ar trebui sa-l lase in pace si "golanii" si ne-"golanii" si "drogatii" (de fotbal) si ne-"drogatii" si altii care au fost (sau nu) categorisiti in fel si chip. Echipa are nevoie de antrenor (bun sau rau) nu sa fie turma ca la fcsb.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează