FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dusan Uhrin jr. și-a stabilit staff-ul » Oamenii lui Eugen Neagoe rămân la Dinamo

Sebastian Moga, cel care i-a ținut locul lui Eugen Neagoe pe bancă
Sebastian Moga, cel care i-a ținut locul lui Eugen Neagoe pe bancă

Articol de GSP - Publicat marti, 13 august 2019 15:03

Dusan Uhrin jr. a ajuns astăzi în România și în orele următoare va semna contractul cu Dinamo. Antrenorul ceh a preferat să păstreze în staff-ul său doi oameni care au colaborat cu Eugen Neagoe: Sebastian Moga și Iulian Mihăescu.

„Sebastian Moga și Iulian Mihăescu vor fi secunzii lui Dusan. Am apreciat foarte mult lucrul acesta. Dusan mi-a spus că nu vine cu nimeni. 

Este mulțumit de antrenorii români, a mai lucrat cu români, are încredere în ei și vrea sa păstreze staff-ul lui Eugen Neagoe. Și noi vom fi alături de el cu tot ce are nevoie”, a declarat Florin Prunea la TV Digi Sport.

Uhrin jr. nu e străin de fotbalul din România. A antrenat o lună la CFR Cluj, martie-aprilie 2009, fiind înlocuit cu Toni Conceicao după ce s-a certat cu căpitanul Ricardo Cadu. A pregătit și Poli Timișoara în două rânduri, 2007-2008 și 2010-2011, cu care n-a câștigat niciun trofeu într-o perioadă în care echipa finanțată de Marian Iancu era una dintre forțele Ligii 1.

Divorțul de CFR Cluj a fost unul cu scandal, tehnicianul născut la Praga intrând într-un conflit tăios cu Ricardo Cadu, liderul vestiarului clujenilor de la acea vreme. Scandalul dintre cei doi a fost unul uriaș și a provocat, până la urmă, destituirea lui Uhrin de la CFR.

Citește și:

Dusan Uhrin a sosit în România! Primele cuvinte ale antrenorului care a plecat direct să semneze contractul cu Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
526875677469302
Dan Veres  •  13 August 2019, 21:57

mereu iulian mihaiescu! asta sa lipit de banca tehnica a lui dinamo de nu il mai poate nimeni desprinde! ce performante are iulica de este tot timpul secund la echipa!

lapusneanul
lapusneanul  •  13 August 2019, 20:30
Postat de abola pe 13 August 2019, 16:05

Nu "și-a stabilit stafful", a acceptat stafful impus de club. Asta fiind motivul pentru care Dario nu a maiajuns ieri la București.

bonetti e ala care zicea dupa un esec ....una grande partida..?..:)

2016524005325094
Florin Fieraru  •  13 August 2019, 18:13

Prunea cred ca a facut o obsesie pt. Neagoie. Parca Neagoie ar fi cistigat,7,8 cupe ale ligii campionilor ,asa de il lauda.Se vede ce lot a facut si cum joaca si peceloc este echipa.Halal antrenor.Acum a venit cehul dar cu lotul care la facut marele antrenor ,nu vaface nimic.Prunea si Balanescu ar trebui sa plece si savina niste oameni care sa le pese de Dinamo.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează