FOTBAL  »  Superliga  »  SCOUTER

EXCLUSIV Alte două mutări incredibile încercate în Liga 1 » Ederson de la Manchester City, căutat de Oțelul Galați: „I-am dat un mail”

Ederson, într-un dialog cu managerul Pep Guardiola / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Ederson, într-un dialog cu managerul Pep Guardiola / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 25 februarie 2021 11:58 / Actualizat joi, 25 februarie 2021 17:41

Gabriel Glăvan (32 de ani), șeful departamentului de scouting de la FC Voluntari, cel care l-a propus pe Robert Lewandowski la Dinamo în 2009, a dezvăluit la GSP Live că a mai încercat și alte mutări-bombă în Liga 1.

După irezistibilul Robert Lewandowski, un alt nume de rezonanță din fotbalul european a fost cândva în atenția cluburilor din Liga 1. Gabriel Glăvan și-a adus aminte de mail-ul pe care i l-a trimis brazilianului Ederson, portarul ce avea să fie cumpărat de șeicii lui Manchester City pentru 40 de milioane €, în 2017. Pe atunci la Rio Ave, Ederson a fost ademenit să vină la Oțelul Galați.

„La Oțelul Galați, am încercat să-l iau pe Ederson, portarul lui Manchester City. I-am dat un mail, el era la Rio Ave, intrase în ultimele șase luni de contract. Mi-a răspuns, mi-a spus că nu e interesat și că își prelungește contractul cu Rio Ave. Apoi, l-a cumpărat Benfica după un an”, a povestit Gabriel Glăvan, în direct la emisiunea GSP Live. 

56 de milioane €e cota de piață a lui Ederson pe Transfermakt. E al cincilea în lume după Oblak, Alisson, Ter Stegen și Courtois

15 goluria primit Ederson în 30 de meciuri în acest sezon. A închis poarta lui City în 20 de partide

Povestea demnă de film a lui Ederson: se trezea la 4 dimineață, provine dintr-o familie săracă și toți îl strigau ironic „Grasul"

FC Voluntari a încercat să-l transfere pe actualul portar al lui Newcastle

Pe parcursul emisiunii, Gabriel Glăvan a mai dezvăluit că a mai încercat o mutare de top. În 2017, Martin Dubravka, actualul portar al lui Newcastle United, a fost curtat de FC Voluntari, însă pretențiile financiare ale goalkeeper-ului slovac nu au putut fi satisfăcute de ilfoveni. 

„La Voluntari, l-am ratat pe Dubravka, portarul lui Newcastle. Claudiu Niculescu era antrenor la acel moment. Chiar puteam să-l iau pe jucătorul respectiv. Cerea un salariu de 10.000 de euro pe lună, dar nu puteam să oferim acel salariu la momentul respectiv. Sunt mulți jucători pe care i-am căutat”, a declarat oficialul Voluntariului. 

88 de meciuria strâns Martin Dubravka pentru Newcastle United

EXCLUSIV Alte două mutări incredibile încercate în Liga 1 » Ederson de la Manchester City, căutat de Oțelul Galați: „I-am dat un mail”
Martin Dubravka / Sursă foto: Guliver/Getty Images

VIDEO Emisiunea integrală cu Gabriel Glăvan

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Fotbalistul de Champions League dorit și de FCSB a șocat la venirea în România: „Să vin acolo? Măcar aveți medic?”

Vaccin pentru „câini” » 4 capitole pe care Dinamo trebuie să le corecteze URGENT pentru a evita colapsul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
cata23
cata23  •  25 Februarie 2021, 21:21
Postat de palominocreek pe 25 Februarie 2021, 20:59

Doar asa ca fapt divers, în 2009 când susține ca l-a propus pe lewadowski, dudulică asta avea 20 de ani

Omul a răspuns, jucătorii erau văzuți in jocul Football Manager... eu cred ca este pasionat si de la atatea propuneri a ajuns chiar sa ocupe un post... cum i-a adus pe Anghelov, Tavares, Ricardinho, Marcelo Lopes, Betancor, Lavin la Voluntari cu care se afla la “bataie” cu Iași pentru retrogadare nu ne spune

palominocreek
palominocreek  •  25 Februarie 2021, 20:59

Doar asa ca fapt divers, în 2009 când susține ca l-a propus pe lewadowski, dudulică asta avea 20 de ani

persanu
persanu  •  25 Februarie 2021, 20:45

Cum se face ca s-au propus in Romania doar jucatori care au ajuns super fotbalisti si au fost refuzati de marile echipe romanesti iar cei care au fost acceptati au fost doar bananieri :))))))))))) Incredibil :)))))))))) Ce va e usor sa dati din gura ca l-ati propus pe Zlatan in Romania ? Dar nu l-a cumparat nimeni ? L-ati propus si pe Mbappe si pe Dani Alves ... :)))))))))))) =))))))))))))))))))))))) Dar a-ti ales strainii refuzati de intreaga europa , ceva nu se leaga.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează