FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

Edi Iordănescu vrea să o ajute pe FC Voluntari să se salveze de la retrogradare: „Mă leagă sentimental foarte multe lucruri de ei”

Edi-Iordănescu
Edi-Iordănescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 mai 2019 13:21

Edward Iordănescu (40 de ani), antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, vrea să o ajute pe FC Voluntari să se salveze de la retrogradare.

Medieșenii joacă azi împotriva celor de la Dunărea Călărași, în cadrul penultimei etape din play-out-ul Ligii 1.

liveTEXT de la ora 18:00 » Gaz Metan - Dunărea Călărași

Înaintea acestei întâlniri, Dunărea Călărași ocupă locul de baraj și se află la două puncte în spatele celor de la FC Voluntari. Astfel, o victorie în fața trupei lui Dan Alexa ar putea să o ajute pe Gaz Metan să își mențină poziția de lider în play-out, dar ar conta și în salvarea ilfovenilor de la retrogradare.

În cadrul unei conferințe de presă, Edi Iordănescu a dezvăluit că o susține pe FC Voluntari în lupta pentru salvarea de la retrogradare, motivând că are legături sentimentale cu echipa ilfoveană.

Stadionul pe care joacă FC Voluntari a fost numit după tatăl său, Anghel Iordănescu.

Vezi AICI programul etapei #13

„Vrem să facem un joc exact și eficient. Să nu uităm că este o deplasare. Vom avea un adversar care joacă un meci pe viață și pe moarte, încearcă să se salveze de la retrogradare, la fel cum încearcă și Voluntari, echipă de care mă leagă sentimental foarte multe lucruri, și îi doresc să reușească să se salveze. Cunosc foarte bine oamenii care sunt în spatele proiectului. Sunt oameni extrem de serioși și cu mult suflet pentru fotbal.

Noi vom fi pregătiți, la ora meciului cu Dunărea Călărași, să încercăm să ne jucăm șansa până la capăt, să câștigăm play-out-ul, pentru că acesta este obiectivul care ne-a rămas”, a spus Edi Iordănescu.

În etapa precedentă, Gaz Metan Mediaș a învins-o la scor pe FC Voluntari, cu 4-0.

CITEȘTE ȘI:

Edi Iordănescu îl cere pe MM înapoi pe bancă! L-a testat MM? + Care e condiția nemaivăzută la FCSB a tehnicianului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
albalbastru72
albalbastru72  •  26 Mai 2019, 16:17

Sper sa scapam de Voluntari asa cum am scapat si de Chiajna si cum vom scapa si de Clinceni.Aceste denumiri nu trebuie sa reprezinte decit balti bune de dat la peste.Asa ca in copilaria mea.

fairplayromania
fairplayromania  •  26 Mai 2019, 15:56
Postat de rocky2 pe 26 Mai 2019, 15:43

Cand esti prieten cu Becali si cu Pandele, esti descalificat automat!

Se anunţă un campionat de 3 lei.... Jumatate din echipe sunt deja sateliţi ai fcsb. O sa avem o atmosferă pe stadioane ca pe saivane.... 5 spectatori media pe etapă...

rocky2
rocky2  •  26 Mai 2019, 15:43

Cand esti prieten cu Becali si cu Pandele, esti descalificat automat!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează