FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Cu ce echipă ținea Eduard Radaslavescu la vârsta de 8 ani: „Campioni!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2022 20:00 / Actualizat vineri, 05 august 2022 20:00

Eduard Radaslavescu (18 ani) a semnat un contract valabil cinci sezoane cu FCSB. Mijlocașul transferat de la Farul a ajuns la echipa pe care o simpatiza încă din copilărie.

Eduard Radaslavescu, cel mai recent transfer al vicecampioanei, și-a îndeplinit visul. Încă de la vârsta de 8 ani, internaționalul distribuia pe contul de facebook mesaje de susținere pentru formația patronată de Gigi Becali: „Cu Steaua până la moarte”. În acel moment încă nu apăruse ruptura dintre CSA Steaua și FCSB. 

Cu ce echipă ținea Eduard Radaslavescu la vârsta de 8 ani: „Campioni!”
FOTO: Facebook @Eduard Radaslavescu

Eduard Radaslavescu, stelist de mic 

„Nu e nicio presiune pe mine! Vin de la un club unde mereu era presiune. Am învățat foarte multe la domnul Hagi și sunt pregătit de această provocare. Domnul Hagi ne-a transmis să mergem cu încredere, cu tupeu, să muncim, să ne dorim mai mult și să devenim cei mai buni. 

Eu sunt un băiat serios, responsabil și sunt conștient de eforturile pe care le fac. Nu vreau să dau cu piciorul acestei șanse. Am venit să luptăm pe toate planurile. Sunt stelist de mic! FCSB e Steaua. Aveam 11 ani când au câștigat ultimul titlu și chiar m-am bucurat. Acum toată familia s-a bucurat pentru transferul ăsta", a declarat Eduard Radaslavescu, într-o conferință de presă.

VIDEO Nicolae Dică a desemnat noul căpitan al FCSB, după accidentarea lui Coman: „Este pregătit”

Citește și alte știri din Liga 1:

VIDEO E gata! Mățan a revenit în Liga 1: „Mâine va fi la meci” » Gazeta, confirmată

Un cunoscut comentator sportiv, răspuns pentru Petrescu și căpitanul lui Sepsi: „Definiția tupeului! Unii muncesc 8 ore pe câmp”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
dandana
dandana  •  06 August 2022, 11:52

Waw a scos el poza asta sa ce? Sa îmi arate că este pro. Steaua? Băi toți faceți asta, ne-am saturat. După ce pleci de la fcsb spui ca erai fanul altei echipe. Orice copil are un trening de la o echipă, și sa nu uităm că stau vindea cele mai multe, și avea și puncte de desfacere în toată țara. Am și eu trening cu real Madrid și urăsc din suflet echipa asta. Concluzia este ca ar trebui sa fie o știre ok, nu *** cu ce se îmbracă copii. Se îmbracă cu ce le cumpără părinți lor. Iar ei trebuie sa fie profesioniști și sa spună ca o sa dea tot pentru echipă, mâine poate Becali te dă afară. Ce dracu faci, ca peste tot vei fi privit cu scârbă de fani celorlalți. Cum poți sa nu ai creier și sa gândești înainte de toate. Crezi ca te lași de fotbal la fcsb? Iar fcsb este fcsb legal, sa terminam cu este steaua. Da în inimile suporterilor este, dar legal este fcsb. Trebuie să adoptăm mai mult legea, și sa lăsăm ce credem noi. Nu întotdeauna ce crede un om este și legal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasileroaita
vasileroaita  •  05 August 2022, 22:59

Dacă e stelist de mic, ce caută la FCSB?!? Se vede că e prost de mic!

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  05 August 2022, 21:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează