FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Edward Iordănescu avertizat de Dumitru Dragomir: „În două luni se ceartă la cuţite cu Becali. Teja era perfect”

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 mai 2019 15:17

Eventuala venire a lui Edward Iordănescu la FCSB a împărțit lumea fotbalului românesc în două tabere: cei care au încredere că antrenorul poate colabora cu Gigi Becali și cei care nu pot concepe acest lucru.

Dumitru Dragomir consideră că Edi Iordănescu nu s-ar putea înțelege cu Gigi Becali și preconizează că cei doi se vor certa după doar câteva meciuri în cazul în care antrenorul acceptă să vină la FCSB.

„Edi Iordănescu e un antrenor cu o personalitate fantastică, nu e potrivit pentru Steaua. În două luni, se ceartă la cuţite cu Becali, vor fi scandaluri uriaşe. Cei din jurul lui Becali, «căţeluşii», îi vor băga strâmbe lui Gigi despre Edi şi nu va reuşi.

Antrenorii cei mai potriviţi pentru FCSB sunt Mihai Teja, care trebuia să rămână, Olăroiu, dar e greu de adus, şi Reghecampf. Dar, la fel, şi el cred că e foarte greu să vină acum”, a spus Dumitru Dragomir la TV Telekom Sport.

Citește și:

Edward Iordănescu șochează: „Eram gelos pe Ilie Dumitrescu” + Dezvăluire incredibilă: „Oficialul echipei a venit în vestiar și mi-a înjurat jucătorii”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  26 Mai 2019, 02:32

ba hateri, ati observat ca mai nou voi scrieti, voi va cititi, ba *** prostalai? :)))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kikostel
kikostel  •  26 Mai 2019, 00:54

Reghecampf va reveni la stana in curand. Ca n-or fi arabii prosti la nesfarsit! Pana atunci, secunzi la fel de puternici precum Dica si la fel de verticali precum Teja. Slugi umile, suportand orice umilinta de dragul unui salariu care sa-i scoata din saracia materiala, dar nu si din cea cu duhul.

montgomerry
montgomerry  •  25 Mai 2019, 21:49

Nu inteleg de ce se face atata tam-tam cu noul antrenor-marioneta de la stana. Oierul principal si mimisor secund e singura varianta posibila. Nu vad ce antrenor cu coloana vertebrala ar putea lucra in cuibul ala de viespii.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează