FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAȘ

Edward Iordănescu face un anunț imens despre echipa sa: „E important pentru întreg fotbalul românesc” + acuze la adresa arbitrajelor

Edward Iordănescu are planuri mari la Mediaș // FOTO: GSP
Edward Iordănescu are planuri mari la Mediaș // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2019 15:17

Edward Iordănescu, tehnicianul lui Gaz Metan Mediaș (locul 9 la finalul sezonului regulat) a anunțat astăzi că echipa sa a demarat procedura de ieșire din procesul de insolvență în care se află de mai bine de doi ani. Ardelenii erau singurii din Liga 1 aflați încă în insolvență. 

Antrenorul medieșenilor a fost cel care a făcut anunțul, iar ulterior, prin intermediul unei postări-manifest pe pagina lui de Facebook, antrenorul a lansat ipoteza că tocmai insolvența a fost cea care a adus de la sine greșeli de arbitraj contra echipei. 

„Oficial, Gaz Metan a început procedura de ieșire din insolvență.

Gaz Metan a traversat o perioadă foarte dificilă, dar e meritul celor care au administrat clubul că au reușit să o facă la cel mai înalt nivel și să salveze societatea. Este important pentru oraș, pentru comunitate, dar și pentru întreg fotbalul românesc.

În condiții normale, vom începe campionatul viitor cu un alt statut, fără toate restricțiile din acest moment și cu siguranță cu mult mai mult entuziasm. Pentru acest lucru fac apel către toți cei care guvernează fotbalul românesc să fim tratați cu același respect și echidistanță precum și celelalte 13 combatante. Am simțit că am fost marginalizați și probabil că involuntar asta a dus și la marile greșeli de arbitraj făcute în defavoarea noastră. Nu sunt subiectiv când spun asta deoarece au spus-o toți specialiștii care au analizat meciurile noastre. Inclusiv adversarii pe care i-am avut, în frunte cu patronul clubului Sepsi, care a arătat mult caracter și a recunoscut.

Rezultatele noastre au fost toate la limită și deciziile au cântărit extrem de tare. Cu Astra trebuia să jucăm 20 minute cu om în plus în condițiile în care scorul era 1-1. La Iași am pierdut 1-0, cu un gol marcat dintr-un henț care se vedea de pe Lună. Cu Sepsi am avut penalty clar la 1-0 pentru adversari. Iar în ultima etapă, cu Călărași, am avut penalty clar la 0-0. Nu mă gândesc la rea intenție, dar nu e normal ca greșelile să fie atât de mari și toate în defavoarea noastră.

(...)Eu previn mereu jucătorii înainte de jocuri să respecte arbitrii deoarece avem mulți arbitri foarte buni, dar dorim și noi același respect”, a scris Edward Iordănescu pe contul său de Facebook, în cursul zilei de vineri. 

Vezi și: PROGRAM PLAY-OFF - PLAY-OUT, CLASAMENT // Țintarul etapelor la titlu și la retrogradare: când e CFR Cluj - FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
2452904568074886
Mihai Nemes  •  09 Martie 2019, 03:46

ce bine ar fi sa iesim din insolventa !! Doamne ajuta , dar ne mai trebuie 3-4 jucatori altfel ne luptam sa scapam de retrogradare !! Bafta Edi !! Hai Gazu !!!

1224646294236942
Adrian Dancu  •  08 Martie 2019, 19:14

Am inteles ... sunteti niste nenorociti de securisti comunisti care publicati doar ce va convine. NU VA MAI CUMPAR ZIARUL , mai bine citesc Pro Sport ONLINE. NENOROCITILOR .

1224646294236942
Adrian Dancu  •  08 Martie 2019, 19:09

Oare cuvantule " babalau " sau "***" sunt obscene ??? De ce le cenzurati ? Poate ca sunteti patronati TRUSTUL INTACT si *** de Voiculescu nu va lasa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează