FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - VOLUNTARI 1-0

Edward Iordănescu supărat și după victorie: „Nu e normală această programare. Nu avem soluții”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 decembrie 2019 20:21

Edward Iordănescu, antrenorul lui Gaz Metan, a fost mulțumit de evoluția elevilor săi din meciul câștigat cu FC Voluntari, 1-0, dar a fost extrem de deranjat pe programarea făcută de LPF.

„Azi ne-am împărțit ocaziile. M-am așteptat la un joc foarte greu. Am întâlnit un adversar mai proaspăt, ei au fost mai limpezi. Noi am jucat acum 3 zile, am făcut 8 ore până la București și 8 ore la întors. Ei au stat etapa trecută. Nu am soluții, nu suntem acoperiți. Important e că echipa a arătat caracter. Locul din clasament e în concordanță cu fotbalul pe care-l practicăm. 

Pe mine m-a supărat un pic treaba asta cu programarea. Nu vreau să ies eu în față acum, dar aduc argumente. Nu e ok să pui intermediară când echipele sunt consumate. E gradul mare de oboseală. Noi jucăm 3 meciuri în 7 zile. 

Mergem la FCSB și vom fi în minus din punct de vedere al prospețimii. Nu mai vorbesc despre cartonașe. Noi am acumulat cartonașe, iar FCSB n-a acumulat cartonașe. Plecăm acum iar la București, facem 8 ore”, a declarat Edward Iordănescu la Look Sport.

Bergodi a fost și el mulțumit de echipa sa

„Azi ne-am depășit limitele. Ne dă încredere că jucăm bine și avem ocazii. Am ajuns foarte bine în careu în prima repriză. I-am felicitat pe băieți și le-am spus că dacă vom avea aceeași atitudine în continuare vom face meciuri frumoase. 

Sperăm să nu ne îndepărtăm prea mult de pluton. Munca se vede și băieții au început să joace foarte bine. În perioada de transferuri vom mai regla niște lucruri”, a spus Cristiano Bergodi, antrenorul ilfovenilor.

Vezi și:

FOTO Două momente tensionate în Gaz Metan - Voluntari! Medieșenii au cerut penalty + Bergodi s-a certat cu omologii de banca adversă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
whiteredarad
whiteredarad  •  04 Decembrie 2019, 12:32

Nu este logic sa ai intermeiare iarna , pe timp friguros. se pot programa vara si toamna. Aici iordanescu are dreptate..Apoi, la iasi FCSB a fost iertata de 3-4 galbene. Chestiile astea se aduna si conteaza. In comtinuare FCSB si Dinamo sint celer mai putin penalizate cu galbene, lor li se arata cartonasul...doar cind nu se mai poate.

merace
merace  •  03 Decembrie 2019, 21:00

Era mai interesant campionatul cu sezon unic, fara play-off si play-out. Atunci, fiecare meci conta la fel in clasament ul final, dar acum e mult loc de aranjamente de culise, si calitatea jucatorilor si a jocului a scazut din cauza de motivatii amestecate. Ca dovada, nationala a scazut in valoare de cand avem acest sistem...

vasiledumi
vasiledumi  •  03 Decembrie 2019, 20:59

Întrebarea e , când “băiatul tatii” edi Iordanescu e mulțumit !? Scandal și caută numai conflicte ! Numai spun ca vorbește cu presa doar când câștiga !:)) incredibil

Vezi toate comentariile (3)
Comentează