FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Încă un antrenor din Liga 1 a intrat în atenția lui Burchel: „Pare să devină un studiu de caz. Voi cerceta situația. Nu știu în ce calitate a mers în Antalya”

Nicolae Dică și Eugen Neagoe // FOTO: Imago
Nicolae Dică și Eugen Neagoe // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2023 14:46 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2023 15:00

După Mihai Pintilii, antrenorul de la FCSB, și Marius Croitoru, tehnicianul de la FC Argeș, și Eugen Neagoe ar putea avea probleme cu Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori.

Eugen Neagoe a cerut rezilierea unilaterală a contractului cu U Cluj pentru a semna cu CS Universitatea Craiova, dar încă nu poate fi numit oficial antrenor al echipei lui Mihai Rotaru pentru că înțelegerea cu formația din Cluj nu a fost reziliată, iar cazul se află la Comisia de Disciplină.

Conducerea clubului CS Păulești a reacționat imediat » Ce decizii s-au luat după gestul șocant făcut de Vali Lazăr de la amicalul cu Dinamo
CS PĂULEȘTI
Conducerea clubului CS Păulești a reacționat imediat » Ce decizii s-au luat după gestul șocant făcut de Vali Lazăr de la amicalul cu Dinamo

Eugen Neagoe ar putea avea probleme

„Geană” a mers în Antalya și i-a pregătit pe olteni, iar acum Lucian Burchel spune că va studia cazul tehnicianului de 55 de ani.

„Eu nu știu în ce calitate a mers domnul Neagoe să antreneze în Antalya echipa domnului Rotaru. Nimeni nu mi-a reclamat ceva la Școala de Antrenori cu privire la situația dumnealui, dar la noi nu este înregistrat niciun contract al domnului Neagoe cu Craiova. 

Și nici nu are cum să fie înregistrat până când Comisia nu dă o decizie. Eu nici nu știu dacă domnul Neagoe a semnat până la această oră cu Craiova. Poate că a semnat sau poate că nu, dar ceea ce vă pot spune sigur este că ceva oficial încă nu este înregistrat la noi. 

La prima vedere pare că și Eugen Neagoe o să devină un caz de studiu pentru noi după ce a mers în Antalya cu o altă echipă. Dar mult mai multe vă pot spune după ziua de miercuri, atunci când eu voi lua la cercetat cu exactitate situația domnului Eugen Neagoe. 

Și fiți convinși că dacă voi vedea ceva neregulă în cazul dumnealui, atunci sunt obligat să sesizez. Însă trebuie să am toate elementele și toate datele la dispoziție”, a spus Lucian Burchel pentru Prosport.

Neagoe, în tribună la FC Botoșani - CSU Craiova

Eugen Neagoe, antrenorul Universității Craiova, a fost surprins în timpul meciului cu FC Botoșani, 0-1, cu căștile în urechi. 

Neagoe nu a putut sta pe bancă la debutul său la CSU Craiova, din cauza litigiului cu U Cluj, fosta sa echipă. Pe parcursul partidei cu FC Botoșani, „Geană” a fost surprins cu căști în urechi.  Cel mai probabil, el a dat indicații secunzilor care se aflau pe bancă pe toată durata meciului.

Încă un antrenor din Liga 1 a intrat în atenția lui Burchel: „Pare să devină un studiu de caz. Voi cerceta situația. Nu știu în ce calitate a mers în Antalya”

Ce pregătesc Burchel și FRF

FRF caută o modalitate de modificare a regulamentului astfel încât numai „principalii” din acte să mai poată transmite indicații în timpul meciurilor. Mihai Pintilii, de la FCSB, și Marius Croitoru, de la FC Argeș, nu vor mai putea să comunice direct cu jucătorii lor.

Lucian Burchel, șeful Școlii, a discutat în perioada aceasta cu oamenii din Departamentul juridic al Federației despre posibilitățile de schimbare a regulamentului pentru a-i împiedica pe „necalificați". Ideea principală: doar antrenorii principali să mai aibă dreptul de a transmite indicații în timpul meciurilor. 

Afectate ar fi două cluburi, FCSB și FC Argeș, care și-ar pierde astfel tehnicienii reali. Mihai Pintilii și Marius Croitoru au carnete de antrenori luate în Moldova, documente nerecunoscute în România, motiv pentru care ei au devenit ținte în lupta lui Burchel pentru excluderea tehnicienilor „sub acoperire". 

Jucătorii FCSB-ului vor mai primi indicații doar de la Leo Strizu în timpul partidelor, iar la FC Argeș va mai putea striga la fotbaliști numai Constantin Schumacher. Ei doi au licențe Pro și figurează ca antrenori principali în acte.  Pintilii și Croitoru au comunicat cu fotbaliștii pe parcursul meciurilor, chiar dacă primul era angajat ca delegat al echipei, iar al doilea figura ca secund.

VIDEO Totul despre Hermannstadt - FCSB

Citește și: 

Viorel Moldovan desființează un jucător de la CS Universitatea Craiova: „Amatorism! Du-te, bă, în tribune!”

Basarab Panduru, dat pe spate de un patron din Liga 1: „Cred că e singurul care bagă milioane cu cap”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
jairz_70
jairz_70  •  24 Ianuarie 2023, 19:41

pe 26 este un nou termen la comisii ,ii executa neagoe cat sunt ei de politieni-cred ca ramane sa ii dea bani descultii din apahida sau u cluj cum se numesc

Offside_
Offside_  •  22 Ianuarie 2023, 19:52
Postat de aburika pe 22 Ianuarie 2023, 18:13

Dar la U Cluj cine a antrenat ? Situația lor de ce nu o cercetează ? Că dacă Neagoe figurează ca fiind antrenorul lor, Sabău lucrează pe blat, cel puțin după logica lui Burchel. Ani de zile nu au făcut nimic nici FRF nici LPF, și acum se agită inutil doar pentru impresie artistică.

Nu te ambala fără sa știi toate amănuntele: Sabau e Director Tehnic, nu antrenor. Tocmai din cauza situației de fata. Hai pa!

Siledima72
Siledima72  •  22 Ianuarie 2023, 19:19

Ce poate burcel asta sa-i invete pe oamenii astia!?El poate a antrenat papagali la viata lui,auzi il pui pe Gica Popescu sa bage mingea in poarta de la35 de metri!!!Pai tu nici de la un metru nu o bagi ***!!!Burrla,Stoochita,burchel plecati ma ***!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează