FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV „Câinii”, disperați după bani » Ricardo Grigore, aproape de a se transfera la o rivală din Liga 1

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 22:03 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 22:44

În urmă cu un an, CFR Cluj cumpăra la preț de reduceri un tânăr fotbalist de viitor al lui Dinamo, Denis Ciobotariu (eligibil U21) pentru doar 150.000 de euro. Acum, ar putea obține un preț la fel de bun pentru Ricardo Grigore!

„Câinii” sunt disperați să găsească bani pentru a salva ce se mai poate din acest sezon, în condițiile în care Pablo Cortacero nu trimite bani, ci emite numai minciuni. Internațional de tineret, Rici, eligibil U21, a acuzat probleme la aductori și n-a jucat aseară, iar jucătorul nu vrea să riște o accidentare de durată. Și în privința lui,CFR Clujva negocia, afirmă sursele GSP, iar Grigore s-ar putea revedea cu Ciobotariu.

DDB a blocat transferul lui Ricardo Grigore în 2020

În primăvara 2020, suporterii DDB au reușit să blocheze un eventual transfer în Anglia al lui Rici, Ionuț Negoiță își dăduse acordul ca el să plece pentru 200.000 de euro. Doar că fanii au ripostat și au transmis că vor protesta, permițând transferul, la acea vreme, pentru un milion de euro și 20 la sută dintr-un eventual transfer. 

12 meciuria strâns Ricardo Grigore în actuala ediție pentru Dinamo. Fotbalistul a fost căpitan și campion la juniori cu ”câinii”.

VIDEO. Dumitru Dragomir, după victoria lui Dinamo cu Hermannstadt: ”Dinamo se desființează”

Citește și alte știri din Liga 1:

Dinamo e Dinamo! Asta nu prea au înțeles alde Negoiță, nea Pablo și ceilalți profitori ieftini care vor să ia și pielea de pe „câini”

Încă doi dinamoviști de bază au ajuns la capătul răbdării: „Sunt șanse foarte mari să plec zilele viitoare”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
rumunek
rumunek  •  14 Ianuarie 2021, 12:45
Postat de remarque pe 14 Ianuarie 2021, 10:20

cand apare un interes si un folos personal, da. Chiar si 100 de lei e mita. Lumea orientala a definit si impamantenit ciubucul si/sau peschesul pentru atentiile oferite si/sau cerute de parti in diverse situatii. Nu despre astea era totusi vorba, o valiza cu bani e o valiza cu bani si competitia se denatureaza in aceste conditii. Din pacate, asa cum am zis, nu avem nici o sansa sa ne vindecam ca societate si evident ca fenomen sportiv. Suntem metastazati, ma mir ca nu ne dam duhul. Sincer.

Eu nu îmi creez opiniile bazat pe cine e implicat intr-o situație. Părerea mea trebuie sa fie aceeași in orice situație asemănătoare, indiferent de persoana sau clubul implicat. De aceea avem păreri diferite. Exemplul cu medicii a venit de la tine. Dacă eu primesc ceea ce trebuia, la nivelul calitativ corect și după aceea, din proprie inițiativa, acord un supliment financiar, aia nu e mita, e ciubuc. Cele 2 noțiuni nu sunt sinonime, dar văd ca îți place sa arunci cuvinte ale căror semnificații, din păcate, nu le știi. Dacă însă cineva mă condiționează în a-mi livra un serviciu pentru care este plătit, nu neaparat de mine, atunci aia e mită, nu e ciubuc. Ciubucul nu e doar oriental, in occident însă este evidențiat și contabilizat. Doar ca atunci capătă un caracter obligatoriu, ca taxa de masă sau taxa de servire cu valoare fixă. E doar o părere personală și nu consider că cei care nu o împărtășesc sunt pierduți, doar văd lucrurile altfel.

cornelconasu
cornelconasu  •  14 Ianuarie 2021, 12:00
Postat de Ciprian Catalin pe 13 Ianuarie 2021, 23:21

Sunteti ieftini si voi de aici ca si jucatorii. Ca sa castigati suport si cititori,nu mai loviti in FCSB.Explic de ce: acolo se vrea performanta,se vorbeste mereu de bani multi.dar altii care traiesc in mediocritate si saracie sunt invidiosi. Noi nu vindem pe 2 castraveti. Si avem incredere in ,,cioban"

Nu uita de tămâie și de borsete , sunt în kit-ul de supraviețuire al fcsb !!!

cornelconasu
cornelconasu  •  14 Ianuarie 2021, 11:55
Postat de skins_berceni1947 pe 14 Ianuarie 2021, 00:50

Serios? Stadionul armatei romane? Ciobanul plătea 37000 de euro pe meci ajungând cu baza sportiva la 1 milion de euro pe sezon în timp ce dinam0 juca pe stadionul ministerului de interne pe 2500 de euro pe meci, când au vrut generalii sa ii mărească chiria la 50000 plus impozitul pe 5 ani pe stadion și baza (1,2 milioanele euro) le-a zis pa. Asa ca armata a pierdut 7 milioane de euro numai din chirie. Valiza ? Sa premiezi pe cineva sa își apere șansele corect este mita? Pe bune? Problema ca cei de la u Cluj au încasat alta valiză cu mita ca să stea capra cu cfr! Dar de aceea nu știa nimeni...asa ca a rămas Intradevar fără stadion, latifundiarului nu ii face nimeni stadion moka de 5 stele din bani publici, precum arnatei romane, csu craiova, fc r, urmează dinam0.

În comentariul tău sunt niște inadvertențe care tind să devină informații false ! 1) Stadionul din Ghencea NU este al ”armatei române” , ci este ...administrat de CS Steaua ! Exact aceeași situație ca în cazul stadionului Dinamo care NU e al MAI ci administrat de CS Dinamo ! 2) Pe cioban nu l-a obligat nimeni să joace pe AN , putea să joace la Giurgiu, Voluntari, Chiajna sau chiar la Mogoșoia că oricum au fost 80 % din meciuri cu 7-800 de suporteri ! Oricum prețul de inchiriere al stadionului (inel 1 și 2) este mult mai mic undeva la jumătatea sumei spuse de tine pentru că există un contract pe termen lung nu pe un meci ! 3) Dinamo plătea 2500 euro pentru că juca ...pe Dinamo , pe Ghencea ar juca ...altă echipă nu Steaua !! 4) De ce TREBUIE să premiezi INAINTE de meci o echipă pentru....a juca corect ?!! Ce se va întâmpla în meciurile directe (ex fcsb-U Cluj) ?! Echipa respectivă își va mai apăra vreodată corect șansele ?! 5) Stadioanele nu sunt făcute PENTRU o echipă sau alta, ci sunt niște proiecte naționale și cu investiții (și) de la UEFA ! Mă refer la cele din programul CE, restul e treaba administrațiilor locale !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează