Comentarii (50)

tinn  •  15 Mai 2019, 15:48

nu i-ati gasit pe toti, mai cautati. money laundry

raikkonen79  •  15 Mai 2019, 17:31
Postat de adook pe 15 Mai 2019, 17:21

cloaca aia de care scrii i-a dat o lovitura stapanului tau de la palat de doua ori la rand si asta te doare.

Alt natarau....aceleasi fraze. Ma doare cam cat te doare pe tine de soarta indigenilor quechua, presupunand prin absurd ca ai auzit de ei.

raikkonen79  •  15 Mai 2019, 17:09
Postat de Dan Dumitrescu pe 15 Mai 2019, 17:00

"Tricotajul" asta de oameni de afaceri, autoritati locale, politicieni si sponsori de tot felul este general valabil, reteta fiind aplicata de toate cluburile de la noi si de aiurea. Problema este ca oamenii si-au facut treaba legal si nu au prejudiciat pe nimeni cu nimic. In schimb furaciunea fcsb s-a nascut din frauda imensa facuta de hrebenciuci, babiuci si paunesti in cardasie cu un oier *** prin care au manevrat totul, transferand oneros in proprietate privata a acestuia o marca emblematica a sportului romanesc si active aptinand acesteia, fapt constatat si de instantele judiciare. De aceea acum se tine in viata un surogat acronim si nu marca autentica.

Prejudiciaza multimea de naivi care sustin clubul desi, precedentul le indica, cat se poate de clar ca nu este vorba despre un proiect pe termen lung.

andrei.f  •  15 Mai 2019, 16:51

Documentat articol, asa ne lamurim si noi de ce arbitrii sufla mereu in panze cfr!

Ilie Ionescu  •  15 Mai 2019, 15:46

Nimc nou, doar confirmarea ca in Gruia s-a format o mlastina sulfuroasa, un mediu toxic, care capuseaza si polueaza fotbalul romanesc, cu ajutorul arbitrilor smenari, a aranjamentelor, prieteniilor si reciprocitatilor, girate de cooperativa "Sa fie omenie", al carui nume secret a aparut chiar la ultimul meci cooperatist din Gruia, cu craiolguta (ajutor de la arbitru cu un penalty ridicol si apoi incercari disperate de a o lasa pe craiolguta sa egalezeze, penibil respingator ca tot ce face chefereul in fotbalul romanesc). Ca au protectie politica, a serviciilor si justitiei este extrem de clar, altfel nu ar fi reusit sa sterpeleasca trei titluri (2008, 2010 si 2012), sa fuga cu banii din club, sa faca evaziune de zeci de milioane de euro si sa scape prin insolventa. Apoi sa revina fraudulos din insolventa, avizi de noi castiguri si sa reia ciclul de praduiala, cu ajutorul cooperativei si arbitrilor. Este caz unic de echipa iesita din insolventa si premiata imediat cu titlul! Normal daca portocalii (basescu, boc, etc) dar si rosii (dancu si altii) se pun scut pentru protejarea intereselor unor afaceristi verosi pazcany, varga, copilu care evident decarteaza pentru protectie. Asa ceva se poate doar in Romanica!

adriann_  •  15 Mai 2019, 15:39

Dancu a fost VICEPREMIER IN GUVERNUL CIOLOS si este unul dintre cei mai notorii apropiati ai gruparii Maior-Coldea-Kovesi. Ca sa-l prezinti ca fiind pesedist pe baza faptului ca acum 15 ani a fost ales pe listele PSD e nevoie de multa prostie sau multa ticalosie, alegeti voi...

1ianuarie  •  15 Mai 2019, 18:44
Postat de 1ianuarie pe 15 Mai 2019, 18:38

Care e direcția articolului ?!? “Ai nevoie de mulți ca să-l înfrunți pe ***!” Ăsta e genul de analiză pe care îl merită campioana României ? Păi gândiți-vă ce osanale,ce șpagaturi ar fi făcut redacția în cazul că o anume echipă din Pipera,ar fi cucerit titlul. E o rușine modul în care este tratată CFR Cluj.

Așteptăm cu viu interes o analiză la fel de profundă,în legătură cu Gigi Becali,relațiile sale cu oamenii politici,sursa veniturilor,firmele care produc sau care au fost puse pe făraș,etc.

adook  •  15 Mai 2019, 17:26
Postat de babahuda pe 15 Mai 2019, 17:18

nu am vazut un articol de felicitare din partea gsp .in schimb articol de defaimare apare dupa ce cfr a luat tilul ..asta inseamna invidie ura ?! nu au ma asteptat ..fcsb cel mai curat club :))probabil multi au pierdut cateceva prime dupa ce cfr a luat titlul si in loc de felicitari oful neimplinirii.numai vede fcsb campionat zeci de ani de acum in colo .peste putin timp vin in liga 1 echipe care niciodata nu o sa dea punct fcsb-ului cum face probabil botosani cum facea craiova ,pandurii ,otelu,buzaul ..acum sezonul care vine sau anuntat inca de pe acum 3 candidate care vor titlul la anu .sezonul viitor tirul presei pe 4-5 echipe..acum apare articolul ca e meciulcfr cu ???? ultima etapa ..ataca presa sa faca valva inaintea unui meci care numai are nici o importanta ..poate sa se strice si autocarul cfristilor in drum spre stadion si sa se repare f tarziu si sa piaeda la asa verde ...neimportant pt 99%din suporteri .probabil ca nu se uita nimeni la meci poate Sumudica sa-si vada elevii si colaboratorii carra le plimba degetul pe la urechi ?!

nici nu vreau sa-mi imaginez ce s-ar fi intamplat daca ar fi castigat fc patruconsoane campionatul,toate articolele aveau acelasi subiect,nu mai adaug ca la alte sporturi ar fi fost pauza.

mozart  •  15 Mai 2019, 17:28

Becali a anunțat că (nici) anul acesta nu se va urca pe Maybach. Sanki, cică, are rău de înălțime.

adook  •  15 Mai 2019, 17:21
Postat de raikkonen79 pe 15 Mai 2019, 17:00

Nimic nou! Orice om rational observa ca cfr-ul e o cloaca ***, resuscitata in incercarea de a mai da o lovitura pentru baietii destepti.

cloaca aia de care scrii i-a dat o lovitura stapanului tau de la palat de doua ori la rand si asta te doare.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • •••
  • 5

Comentează