FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV. Dănuț Lupu nu vede un viitor bun pentru Dinamo: „E faliment! Au minimum 1,5 milioane de euro datorii și n-au adus un euro de trei luni”

FOTO Eli Driu
FOTO Eli Driu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2020 21:30 / Actualizat joi, 05 noiembrie 2020 15:42

Fostul mijlocaș al celor de la Rapid și Dinamo, Dănuț Lupu a acceptat invitația directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO.

- Dane, cum vezi situația lui Dinamo?
- E faliment! Nu poți să aduci 14 jucători. Dinamo avea un buget de 100.000 de euro pe lună și acum e de 500.000. Au trecut deja trei luni și ei n-au adus un euro! N-au plătit salariile. Ce fac ei acum în ziua de salarii? Eu mă rog să facă rost de bani, să-și facă o echipă competitivă, dar cum? Credeți că străinii stau trei luni fără salarii?

- Păi, poate au, de unde știi tu că n-au?
- Ei trebuie să plătească pentru Săftica 500.000 de euro, la ANAF. Au 500.000 salarii și încă 500.000 restanțe. Minimum 1,5 milioane! Plus banii lui Negoiță și alte datorii. De unde îi au?

- Crezi că se băga Contra dacă nu avea o garanție?
- Contra e primul care a greșit! El a zis că dacă salariile nu sunt plătite la zi nu mai face antrenamente. Au trecut două luni și tot le face. Și eu nu cred că a garantat Contra că-i plătește pe toți jucătorii care au venit la Dinamo. Și el, și jucătorii au crezut în spusele unui om care de două luni n-a dat niciun ban.

"S-a spus despre Bălănescu că e cancerul fotbalului dinamovist"

- Dinamo a avut mereu probleme cu banii în ultima vreme. 
- Nea Ovidiu, eu zic să-l întrebați pe Bălănescu cum a plătit baremul arbitrilor la meciul cu UTA. S-a împrumutat, clubul n-avea bani nici să-i plătească! Bălănescu e huiduit și s-a spus că e cancerul fotbalului dinamovist, dar de două luni a fost singurul care a adus bani în club.

- E la un pas să fie dat afară sau să i se dea altă funcție.
- Eu l-aș păstra pe Bălănescu să facă acte, nu să fie director general. Eu l-aș aduce pe Andone, cu un proiect serios. Ar veni la Dinamo, dacă i-ar prezenta cineva un proiect, cu bani. Eu nu cred în proiectul spaniolilor. Cum să cred când ei de două luni n-au adus un euro?

- Ce te mai nemulțumește?
- Ați văzut ce conferințe au făcut la Săftica? Având plasele alea rupte prin spate?! Mi-era și rușine să mă uit la televizor. Ei se laudă că vin cu 10 milioane și fac conferințe cu plase rupte, ziceai să sunt la satul din deal. Eu nu cred și îmi doresc să mă contrazică.

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU DĂNUȚ LUPU

CITEȘTE ȘI:

DINAMO. „Bombă” aruncată subtil în presa din Spania! Investitorii de la Dinamo se gândesc la plecare: „E încă în mintea noastră” + ce cred despre fotbaliștii români: „Acolo stau foarte rău”

EXCLUSIV VIDEO Transfer din România ratat dintr-un motiv uluitor: „Antrenorul a venit cu șampanie și două femei pe bancă. A ajuns la spital în comă alcoolică”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
157529838161978
Tudorel Dumitru  •  18 Octombrie 2020, 19:12

Mai Lupusor ce ar fi sa-ti vezi de treaba ta si sa nu mai debitezi prostii.Ce ar fi daca de fiecare data cand apari in public si arunci cu noroi in fosta ta echipa,SA-TI ADUCA CINEVA AMINTE CA ESTI *** DE MESERIE...AUD ?,TI-AR CONVENI ?.ASA CA CIOCUL MIC.!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  18 Octombrie 2020, 00:23

Danut *** , nu se lipeste nici cum de o functie la Dinamu. Foamea este mare pe moldovean , *** si nu il baga nimeni in seama.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  17 Octombrie 2020, 02:31
Postat de emil1986 pe 16 Octombrie 2020, 21:44

Moarta de foame, mimamo-i moarta de foame, moarta de foame, mimamo-i moarta de foame!

Asta a fost cind demagogia tu ! Intre timp au intrat banii in casierie

Vezi toate comentariile (26)
Comentează