LIGA 1  ·  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Detalii cutremurătoare povestite de Florin Prunea: „Eugen Neagoe n-a mai fost cu noi... El a fost dincolo!”

Articol de - Publicat miercuri, 05 august 2020 20:00 / Actualizat miercuri, 05 august 2020 21:17

Florin Prunea, 51 de ani, fostul portar al echipei naționale, fost angajat la Federației Române de Fotbal, iar în ultimii ani în mai multe funcții de conducere în executivul cluburilor din Liga 1, a acceptat invitația de a participa la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO este în fiecare miercuri, de la ora 20:00!

Fostul președinte al clubului Dinamo a dat detalii în premieră despre incidentul care l-a avut în prim-plan în iulie 2019 pe fostul antrenor al echipei, Eugen Neagoe. Acestuia i s-a făcut rău în timpul partidei Dinamo - Craiova. Meciul a fost întrerupt, iar tehnicianul a fost transportat la spital. Antrenorul a suferit un infarct.

"Săracu' Neagoe a mai pățit și ce-a pățit... Au fost două femei incredibile pe ambulanță, nea Ovidiu. Asistentele care l-au salvat pe Eugen. Când au zis «încarcă»... Știți că șocurile electrice încarcă automat doar când ai puls zero. Altfel ele nu se încarcă în momentul în care le pui pe pacient. Când a spus «încarcă» mi-am dat seama că e puls zero. Neagoe n-a mai fost cu noi... Câteva secunde... El a fost dincolo. Când l-a aruncat în sus, când am văzut când îl aruncă în sus și s-a trezit deodată așa... «Doamne! A scăpat»...", a spus Prunea, în exclusivitate.

Acesta a dat și alte amănunte: "Primele lui cuvinte au fost «Unde e Prunea?! Chemați-l pe Prunea!». Am stat lângă el... «Liniștește-te. E bine, suntem aici toți. Du-te la spital». S-a dus la spital, după meci m-am dus la el. Când am ajuns acolo toate asistentele «Domne, vrea să vorbească cu Prunea!». N-a întrebat de soție sau de fratele lui. Și mi-a zis atunci: «Nu pleca, nu mă lăsa aici singur. Te rog eu, nu pleca, știu că vrei să pleci». Am rămas pentru că a fost o chestie emoțională, dar eu nu aveam ce să caut aici, la Dinamo!".

"Doctorii mi-au spus că m-am născut a doua oară. Ăsta e primul lucru care îmi vine în minte din tot ce mi-au transmis. Trebuie doar să iau câteva pastile. În următoarea săptămână, câte 3 pe zi, apoi câte două pe zi alte șapte zile și în a treia săptămână o singură pastilă"
Eugen Neagoe, fost antrenor Dinamo

URMĂREȘTE ÎNTREAGA EMISIUNE CU FLORIN PRUNEA

CITEȘTE ȘI:Elena Băsescu a dispărut complet din viața politică. Anunțul uluitor făcut acum de fiica fostului președinte
Libertatea
Comentarii (1)
4patraulea  •  06 August 2020, 08:52

cei mai tari Oameni care au fost la Iași RESPECT

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
19:00 Fotbal, Liga 2
U Craiova 1948 - Slatina
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Handbal M
Sporting - HC Dobrogea Sud
Digi 4
22:00 Fotbal, Preliminarii Liga Campionilor
Dinamo Kiev - Gent
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Preliminarii Liga Campionilor
Ferencvaros - Molde
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1