FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

POLI IAȘI // EXCLUSIV Didac Devesa a semnat: „Mi-am dat seama că e o oportunitate” » Urmează Breeveld!

Didac Devesa și agentul Sergiu Dan
Didac Devesa și agentul Sergiu Dan

Articol de - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 17:59

Didac Devesa (mijlocaș ofensiv / 28 de ani) a semnat astăzi pe o perioadă de doi ani cu Poli Iași și a oferit o scurtă declarație pentru GSP.ro.

„Când am fost contactat de intermediarul Sergiu Dan să mi se propună să vin la Iași, în momentul următor mi-am dat seama că e oportunitate pentru mine. Am primit informații bune despre Liga 1, de la jucătorii spanioli care au jucat aici. Am venit cu sufletul deschis și vreau să-mi ajut echipa”, a declarat Didac Devesa pentru GSP.ro.

Format la Mallorca, Didac Devesa a jucat ultima dată pentru ciprioții de la Ermis Aradippou, dar de-a lungul carierei a trecut pe la Apollon Smyrnis, Platanias, Eginiakos, Lleida Esportiu, Ponferradina.

450.000 €a fost cea mai mare cotă a lui Didac Deves, în 2017 pe când juca la Apollon Smyrnis. Acum e cotat la 250.000 de euro

ce știe să facă didac devesa

nicandro breeveld va semna cu iași

Nicandro Breeveld (32 de ani), fostul mijlocaș al lui FCSB, urmează să semneze și el cu Poli în următoarele zile. Fotbalistul surinamez se află la Iași, unde negociază contractul cu oficialii echipei.

Citește și:

Au venit americanii în „Copou”! Superproiectul de la Iași a intrat în linie dreaptă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  11 Iulie 2019, 06:35

Succes baieti !! FORZA POLI IASI !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează