FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV DIICOT la Poli Iași! » Adrian Ambrosie i-a făcut plângere penală directorului general Horia Sabo

Horia Sabo (centru) în loja Arenei Naționale alături de Tibor Selymeș și Anamaria Prodan
Horia Sabo (centru) în loja Arenei Naționale alături de Tibor Selymeș și Anamaria Prodan

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2019 18:31

Politehnica Iași se remarcă în ultima perioadă mai mult la capitolul "procese" decât la fotbal.

După ce directorul general al clubului, Horia Sabo, care a fost tras pe linie moartă de câteva luni, a cerut să fie repus în drepturi printr-o ordonanță președințială, care se va judeca miercuri, la Tribunalul Iași, președintele executiv, Adrian Ambrosie, a contraatacat dur.

Ambrosie i-a făcut lui Sabo o plângere penală, la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism ( DIICOT)!

Directorului general i se impută beneficiile pe care le-a acordat în perioada în care a condus clubul persoanelor care au făcut parte din echipa sa: tatăl său, Laurențiu Sabo, care a fost director economic, ex-directorul sportiv Tibor Selymes, fostul director de marketing Iuliano Ene și fostul manager de PR, Aurelian Simion.

Ambrosie, care a folosit expresia "grup infracțional" la adresa celor amintiți, nu a oferit detalii pe marginea subiectului. Sabo a susținut că a auzit de plângerea penală care i-a fost făcută, însă nu poate comenta până nu vede acuzațiile care i se aduc.

VEZI ȘI:

Flavius Stoican, furibund: „S-au apărat ca la handbal! I-am dominat total”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
vnelu01
vnelu01  •  15 Aprilie 2019, 21:40

Pe când o vizită la DNA a îngălbenitei ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează