FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

EXCLUSIV Filip Jazvic se apără în scandalul violent cu Răzvan Zamfir, oficialul lui FC Hermannstadt: „El a sărit primul pe mine”

Filip Jazvic, stânga, într-un duel cu Romario Benzar în sezonul trecut
Filip Jazvic, stânga, într-un duel cu Romario Benzar în sezonul trecut

Articol de - Publicat miercuri, 17 iulie 2019 12:54

Filip Jazvic (28 de ani), jucătorul acuzat că l-a lovit cu pumnii pe Răzvan Zamfir (detalii), directorul de scouting al lui FC Hermannstadt, a oferit punctul său de vedere în acest caz, pentru GSP.ro.

Mijlocașul croat susține că afirmațiile lui Răzvan Zamfir și ale lui Iuliu Mureșan, președintele clubului din Sibiu, sunt false și spune că oficialul lui Hermannstadt a fost cel care l-ar fi atacat primul.

„Ieri a fost o zi nebună, după cum știți deja și voi! Toate chestiile care s-au scris și s-au vorbit despre mine au fost doar minciuni. Nu am cuvinte față de ce s-a spus despre mine.

Acum am alte lucruri de făcut la club și vreau să-mi acordați mai mult timp pentru asta. Voi reveni cu detalii. Pot să vă spun doar că el (n.r. Răzvan Zamfir) a sărit primul pe mine și eu m-am apărat.

Imaginea mea nu va avea de suferit, va rămâne aceeași și după terminarea acestei povești. Toată lumea va vedea ce au făcut cei de la club față de mine”, a declarat Filip Jazvic pentru GSP.ro.

„E un gest făcut de un om care nu are ce căuta pe stadion sau într-un vestiar. Nu mai există cale de împăcare. Ne cunoșteam de la Cluj. Încă sunt șocat și nu pot explica reacția lui ” Răzvan Zamfir

iuliu muresan razvan zamfir
Iuliu Mureșan și Răzvan Zamfir

Ieri după-amiază Răzvan Zamfir, directorul departamentului de scouting de la Hermannstadt, a susținut că a fost luat la bătaie de Filip Jazvic în momentul în care fotbalistului i-a fost transmis că echipa vrea să renunțe la el.

Răzvan Zamfir a mers la spital pentru îngrijiri medicale, iar în această dimineață a fost la Institutul de Medicină Legală din Sibiu, apoi la Parchet pentru a depune plângere penală împotriva fotbalistului.

Citește și:

Răzvan Zamfir, supranumit „Moggi de România”, a fost bătut astăzi de Filip Jazvic, propriul fotbalist » Iuliu Mureșan confirmă: „Un golan ca el nu are ce căuta în fotbal! Facem plângere penală”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
wba33
wba33  •  17 Iulie 2019, 16:54

Sa vedem ce mai spune Jazvic cand jucatorii care au fost martori ii vor da dreptate lui Zamfir. Poate erau si camere de supraveghere... Jazvic e un zero barat, ca si la fotbal.

godot
godot  •  17 Iulie 2019, 16:41

Îl cred pe jucător. Zamfir-Mureșan sunt indivizi amorali si capabili de orice ticăloșie.

wba33
wba33  •  17 Iulie 2019, 16:20
Postat de knuttspanati_o_nfig pe 17 Iulie 2019, 16:15

Trebuia sa i se intample odata si odata acestui *** Razvan Zamfir, ***, in ciuda concurentei acerbe pe care a avut-o.

Ai fost tu acolo sa vezi ce s-a intamplat ? Ofticatule.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează