FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // EXCLUSIV Gigi Becali nu mai convinge pe nimeni! Cine e omul din umbră care a încercat să-l aducă pe noul antrenor

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 august 2019 10:19

Costel Enache a refuzat FCSB în această dimineață, dar negocierile purtate cu antrenorul lui Hermannstadt au dezvăluit ceva important. Tehnicanul a tratat în ultimele zile cu Teia Sponte, 60 de ani, fostul patron din acte al echipei roș-albastre și om de bază al lui Gigi Becali.

Gigi Becali nu mai convinge pe nimeni să preia postul de antrenor la FCSB! După mai multe runde de negocieri și după ce a fost refuzat de mai mulți antrenori, patronul roș-albaștrilor a fost nevoit să se dea la o parte.

Becali i-a cedat locul lui Teia Sponte! 

În scenă a intrat Teia Sponte, care, potrivit surselor GSP.RO, a fost  cel care a negociat cu Enache pentru ca aceasta să vină la FCSB și a încercat să-l facă să accepte oferta

Teia Sponte este un om foarte apropiat de Gigi Becali, cei doi făcând mai multe afaceri împreună. Mai mult, Sponte este omul pe care Becali l-a trimis la Cluj cu valiza de 1,7 milioane de euro pentru jucătorii celor de la U Cluj, ca aceștia să își apere corect șansele în meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a campionatului 2007-2008. Mai mult, după arestarea lui Gigi, Sponte a fost cel care a devenit patron în acte.

Relație rece cu MM Stoica

Teia Sponte a fost unul dintre apropiații lui Gigi Becali care nu l-a agreat niciodată pe MM Stoica. În trecut, cei doi au avut mai multe conflicte, iar în 2011, când Stoica a plecat a doua oară de la FCSB, Teia Sponte ar fi avut un cuvânt greu de spus.

Citește și:

S-a păcălit Becali? Gigi își pune speranțele într-un jucător care nu a mai marcat de 2 ani și 5 luni

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
fairplayromania
fairplayromania  •  17 August 2019, 17:13

Ce faţă are....de locul 2 în play out..... berbeac....

samertx
samertx  •  17 August 2019, 14:19

Doamna Prodan, impresara neamului, ce face? Nu-l reprezintă pe domnul Becali? Vai, n-are loc?

1000833093403035
Bolon Yokte  •  17 August 2019, 14:11

Jijik și daca l-ar avea pe Mourinho antrenor ,tot el ar vrea sa faca echipa și schimbarile! Așa că nu văd de ce-i mai trebuie principal? Vergil are licență pro,iar antrenorul principal la FCSB e știut de toata țara! JJ ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close