FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Încep plecările la CFR Cluj? După Țucudean, un alt jucător are o ofertă importantă

Articol de - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 13:08

În dorinţa de a-şi completa bugetul de achiziţii în această pauză competiţională, în condiţiile în care finanţatorul Neluţu Varga nu mai pare dispus să investească la acest capitol, CFR ia în calcul să se despartă de câţiva jucători.

Recent întrat pe lista de posibile plecări este mijlocaşul Mihai Bordeianu, ajuns în Gruia în urmă cu un an.

Fotbalistul de 27 de ani are, potrivit unor surse apropiate clubului, o ofertă de la FC Astana. Liderul din Kazahstan ar fi dispus să ofere CFR-ului 500.000 de euro.

Valoarea de piaţă a lui Bordeianu este, conform transfermarkt.com, de 800.000 de euro, dublă faţă de cea pe care o avea în momentul transferului de la FC Botoşani. 

Campion în sezonul trecut cu CFR Cluj, Bordeianu a mai jucat la FC Botoșani, FCM Dorohoi și Ceahlăul Piatra Neamț. În acest sezon, Bordeianu a bifat 14 meciuri. 

Citește și:

EXCLUSIV 6 milioane € pentru Țucudean de la un club URIAȘ al Europei! » Șefii CFR-ului șochează: "Mai puneți"

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
haideusicfr
haideusicfr  •  10 Ianuarie 2019, 19:48

Nu pleaca nimeni.Am vazut imagini cu antrenamentul de la CFR recent. Tucudean ,Urko vera, toti erau prezenti.Nu mai raspanditi stiri false.

870797579666969
Ernest Pap  •  07 Ianuarie 2019, 15:16

*** „ Încep plecările la CFR ” Păi una e = plecări = și alta e să aibă = ofertă = - ***. Tare v-ar mai place să plece toți de la CFR poate doar așa să aibă FCSB șanse la la u loc onorabil în Campionat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cluj_cluj
cluj_cluj  •  06 Ianuarie 2019, 17:48

pai dupa *** de la cfr plaeaca toti si cam tot ce are lumea, incepand cu messi si terminand cu ultimul fotbalist din liga de pe marginea drumului din botswana e doritor sa se inroleze sub comanda ciobanului la fecesebe he he....n-are ciobanu *** pentru toti...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează