FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

EXCLUSIV Înfrângerea din etapa aceasta îi poate fi fatală! Cristiano Bergodi, la un pas să fie demis » Florin Bratu și Gigi Mulțescu sunt primii pe listă

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 septembrie 2019 11:53

FC Voluntari are un început slab de campionat, fiind pe ultimul loc, cu 5 puncte în 10 etape, iar șefii echipei se gândesc să-l demită pe Cristiano Bergodi. Florin Bratu și Gigi Mulțescu sunt pe lista de înlocuitori.

Potrivit surselor GSP.RO, După înfrângerea contra celor de la Academica Clinceni, 1-2, conducerea ilfovenilor vrea să renunțe la antrenorul italian. Singurul impediment este clauza pe care Bergodi o are. Dacă va fi demis, italianul trebuie să primească peste 100.000 de euro, sumă pe care conducătorii nu vor s-o plătească.  

EXCLUSIV Înfrângerea din etapa aceasta îi poate fi fatală! Cristiano Bergodi, la un pas să fie demis » Florin Bratu și Gigi Mulțescu sunt primii pe listă

Relația dintre antrenor și conducere este tot mai rece. Și italianul este nemulțumit de șefi, după ce i-a fost subțiat lotul în vară, iar jucătorii noi au fost aduși prea târziu. Astfel, cel mai probabil, cele două părți vor ajunge la un acord. 

Bratu și Mulțescu pe listă 

Florin Bratu, 39 de ani, și Gheorghe Mulțescu, 68 de ani, sunt cei doi favoriți pentru a prelua banca celor de la FC Voluntari. 

Mulțescu este liber de contract din iunie, după ce a plecat de la Petrolul la finalul sezonului. Acesta a mai antrenat la Voluntari între octombrie 2015 și ianuarie 2016. 

Florin Bratu a fost în tribună la meciul dintre Voluntari și Academica Clinceni. E liber de contract din mai, când a plecat de la Aerostar Bacău. În Liga 1 a mai antrenat la Dinamo, echipă cu care a câștigat play-out-ul și de la care a plecat după ce s-a certat cu Dan Nistor. Cea mai importantă realizare a fost cu Dinamo U19,  când a câștigat Liga Elitelor.

Conducerea declară că-l susține 

Deși sursele Gazetei susțin că la Voluntari este o relație tensionată, oficialii ilfovenilor declară public că Bergodi are susținerea conducerii.

„Nu se pune problema să ne despărțim de Cristiano. El are toată susținerea noastră, avem încredere în ceea ce poate face. Suntem convinși că până în iarnă poate redresa echipa așa cum a mai făcut-o”, a declarat Robert Gheorghe, membru în Consiliul de Administrație al FC Voluntari.

Vezi și:

VIDEO FC Voluntari - Academica Clinceni 1-2 » Elevii lui Ilie Poenaru câștigă duelul din subsolul clasamentului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
pma77
pma77  •  22 Septembrie 2019, 12:28

Au gasit solutia salvatoare..Florin Bratu si Gigi Multescu..doi analisti tv..mai bine il pune Radu Naum :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează