FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO / EXCLUSIV Ionel Dănciulescu nu mai este oficial la club! Primele reacții din partea conducătorilor

Ionel Dănciulescu
(foto: Cristi Preda, GSP)
Ionel Dănciulescu (foto: Cristi Preda, GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 17 iulie 2019 09:00

Contractul lui Ionel Dănciulescu a expirat, iar șefii clubului nu i-au propus prelungirea.

Dinamo stă din nou pe un butoi de pulbere: Ionuț Negoiță abia a achitat salariile restante ale jucătorilor, oamenii de la birouri sunt în continuare neplătiți, iar directorul sportiv Ionel Dănciulescu nu mai este oficial al clubului!

1.000 de € pe lunăcâștigă Dănciulescu la Dinamo

Sursele Gazetei susțin că lui Danciu i-a expirat contractul de director sportiv înainte de startul sezonului, iar conducătorii nu i-au oferit încă prelungirea. Asta cu toate că al doilea cel mai bun golgeter din istoria Ligii 1 este alături de echipă și își îndeplinește funcțiile de team manager. Cel mai recent, acum două zile, la Ovidiu, Dănciulescu a mers la flash-interviurile de la pauza meciului Viitorul - Dinamo, 5-0, pentru a da declarații.

3 titluri de campiona câștigat Dănciulescu în tricoul "câinilor": 2001/2002, 2003/2004 și 2006/2007

A plecat cu scandal

Danciu a plecat de la Dinamo în septembrie 2018, din cauza conflictului pe are îl avea cu antrenorul de atunci al „câinilor”, Florin Bratu, și s-a întors două luni mai târziu. Ionel i-a anunțat atunci despre decizia sa pe jucătorii roș-albi chiar înainte de partida cu Poli Iași, decisivă pentru continuarea aventurii „Mitralierei” pe banca lui Dinamo.

152 de goluriîn 355 de meciuri a marcat Dănciulescu pentru Dinamo în L1

„Bratone” a considerat că directorul sportiv a ales special momentul pentru a-și anunța plecarea ca să-i bulverseze pe jucători și pentru a-i face rău indirect lui. După eșecul din Copou, Bratu a fost demis, iar Dănciulescu a fost adus înapoi două luni mai târziu de președintele Alexandru David.

Numărul 1 de atunci al "câinilor" a considerat că Dănciulescu este foarte important pentru jucători și pentru atmosfera bună din vestiar, așa că a reușit să-l convingă pe Negoiță să-l primească înapoi pe team-manager. 

dănciulescu, reacție oficială: „nU ȘTIU DACĂ AM CONTRACT”

Ionel Dănciulescu a oferit astăzi o primă reacție confuză pe acest subiect, în emisiunea GSP Live:

Nu știu dacă am contract în acest moment cu Dinamo, nu m-am uitat la durată când am semnat contractul. Eu zic că am. Cred că înțelegerea mea cu Dinamo e pe viață.

Eu am pus întotdeauna interesul lui Dinamo mai presus de orice. Voi continua la Dinamo, mai ales în momentele astea grele. Trebuie să găsim soluții pentru a redresa problemele pe care le-am întâmpinat la primul meci”.

La o oră distanță, Dănciulescu a revenit cu un telefon în redacție și a spus că ar avea contract cu Dinamo până anul viitor.

„Am verificat acum cu Bogdan Bălănescu și am contract până în 2020 cu Dinamo. Confuzia mea a fost pentru că eu chiar nu știam ce contract am semnat, eu nu mă uit niciodată la contractele pe care le semnez cu Dinamo, pentru că iubesc prea mult acest club. Nu mă interesează niște hârtii”

Florin Prunea, președintele „câinilor”, a intrat și el în direct azi la GSP Live și a recunoscut că nu știe în ce stadiu este contractul lui Dănciulescu în acest moment:

„Nu știu sigur dacă Dănciulescu mai are sau nu contract cu Dinamo. Nu există niciun risc ca Dănciulescu să nu continue la Dinamo. Trebuie să vedem despre ceea ce este vorba”.

Citește și:

Dinamo, pe urmele lui FCSB! „Câinii” pot pierde aproape toate trofeele » Cine e Talpan din „Ștefan cel Mare” + cum s-ar împărți trofeele

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
129860641583849
Brânza de Ibănești  •  19 Iulie 2019, 00:08

Sa plece *** esta de oltean la fcsb ca e varza . Un *** prima oară era oltean după aia dinamovist apoi stelist apoi iar dinamovist e penibil omul este nici el nu stie pe ce planeta e????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  17 Iulie 2019, 19:10
Postat de steaua.libera pe 17 Iulie 2019, 13:06

Salut! Hagi a vorbit pe teren. Punct.

Si ma rog, în ce limbă vorbea pe teren?

847153178690789
Ticu Troya  •  17 Iulie 2019, 16:30

Eu un om mai inutil decat Danciulescu , intr-un club de fotbal , n-am vazut si n-am auzit !!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close