FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 5-0

VIITORUL - DINAMO 5-0 // VIDEO EXCLUSIV Ionuț Negoiță face un anunț GIGANTIC: „În maximum o lună, Dinamo va avea alt proprietar” + critici dure pentru suporteri și Mircea Rednic

Ionuț Negoiță a anunțat că Dinamo va fi vândută în maximum o lună // foto: Gazeta Sporturilor
Ionuț Negoiță a anunțat că Dinamo va fi vândută în maximum o lună // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2019 09:38

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a făcut un anunț extrem de important în direct la GSP Live. Acesta a declarat că procesul de vânzare a clubului a intrat pe sută de metri, iar echipa va avea în scurt timp un alt proprietar. 

 

„Eu caut soluții de doi ani de zile în ceea ce privește vânzarea clubului. Voiam să-mi recuperez măcar o părticică din ce am investit. Negociez cu trei entități, iar în maximum o lună Dinamo va avea alt proprietar! Sunt români, dar nu pot să dau alte detalii. O să vedeți că n-o să mai fiu la Dinamo!

Poate că de aici încolo vor fi performanțe. Dacă suporterii vor ca Dinamo să aibă un viitor strălucit, să lupte pentru stadion. Ei îl înjură pe Negoiță, dar în scurt timp nu vor mai avea pe cine să înjure”, a declarat Negoiță, la emisiunea GSP Live. 

„S-a rupt căruța cu jucătorii lui Rednic”

Finanțatorul lui Dinamo a comentat umilința de proporții suferită de echipa pe care o finanțează, 0-5 pe terenul Viitorului, în prima etapă din Liga 1. 

„N-am fost fericit, din contră, am fost foarte supărat după meci. Îl consider un accident, s-au mai întâmplat și înainte. Și Real Madrid a pierdut cu 5-0. M-au deranjat multe, dar nu vreau să comentez prea mult latura fotbalistică. Consider că cei care se ocupă au făcut o treabă bună: au venit jucători testați. Mă uitam pe foaie, dar patru erau din echipa veche. N-a adus Rednic astă-iarnă o căruță de jucători și s-a rupt căruța?”, a spus Negoiță. 

„Le-am dat mână liberă antrenorilor, să-și aducă jucători, au făcut morișcă din ei, cu impresari proprii. Au plecat 100, au venit 100 de jucători, tot eu sunt de vină? Terminăm pe 9 și tot eu sunt de vină? Tot eu sunt vinovat? Nu suntem normali la cap?” Ionuț Negoiță

„Îmi reproșez că am dat bani unei societăți în moarte clinică”

Ulterior, finanțatorul dinamovist i-a taxat pe suporterii care au intrat pe teren la partida cu Ovidiu, acuzându-i și că au fost pasivi în ceea ce privește situația noului stadion din „Ștefan cel Mare”. 

„Din punctul meu de vedere, e ceva în neregulă. Suporterii trebuie să lupte ca să se construiască stadion. Nu i-am văzut niciodată să facă scandal, ei sunt fericiți. În schimb, mă trezesc cu un comportament iresponsabil la adresa mea. Sunt pe un drum greșit. Le-am dat ocazia să cumpere acțiuni, le-am dat ocazia să conducă acest club. Discutam cu conducerea celor de la Bilbao, 40-50.000 de socios plătesc pentru club. Dacă plăteau și fanii dinamoviști măcar 100 de euro, atunci aveau posibilitatea să conducă. E mai complicat ca eu să duc de unul singur această echipă. Am dus-o destul.

EXCLUSIV Ionuț Negoiță, acces de furie la GSP Live: „Am dat bani unei societăți în moarte clinică. Nu pot să investesc la nesfârșit”

Suntem nemulțumiți, foarte bine, dar ce facem? Dărâmăm și ce este construit acum?  Nu mă așteptam ca oamenii să nu înțeleagă unele realități. Lumea e pasivă când stadionul e blocat, pe oameni nu-i interesează. În schimb, eu sunt de vină că nu merg lucrurile. Am făcut totul cu sufletul la Dinamo, dar și cu foarte mulți bani. Îmi reproșez că am dat foarte mulți bani pe acțiunile unei societăți în moarte clinică, apoi pe datoriile acestei societăți. Apoi mi-am dat seama că orice lucru are o limită, nu pot să investesc la nesfârșit. Constat că trebuie să-mi văd de lucrurile mele, de afacerile mele, pe care le-am neglijat ani buni din cauza fotbalului”, a declarat Negoiță, la emisiunea GSP Live. 

Vezi și: VIITORUL - DINAMO 5-0 // Mihaela Nunweiller, cea mai dură reacție după dezastrul de la Ovidiu » Derapaje în serie: „Sper să vă chinuiți, arză-v-ar focul să vă ardă de hoți nenorociți!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (53)
2436063919801622
Iuly Mihaiu  •  17 Iulie 2019, 00:55

Dați afară toți păcălicii din echipa sa rămână Nistor, montini si sa aducă copii de la echipele de juniori sa le ofere salariile ăstora care își iau banii degeaba și sa înnebunesc dacă nu joaca copii mai bine ca titularii care sunt acum.... Straton săracu atingea mingea doar când era trasa în el ca ce se trăgea pe poarta era gol ????de curiozitate uitați-vă la șuturile trase pe cadrul porții și la scor din 8 șuturi pe poarta 5 au fost goluri

2436063919801622
Iuly Mihaiu  •  17 Iulie 2019, 00:44

Tare frica îmi e ca pleacă asta și vine alt păcălici și ajungem mai rău decât acum...

dd.x
dd.x  •  16 Iulie 2019, 22:53

CE *** DE OM ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează