FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Moda transferurilor în Ungaria continuă: Andrei Peteleu, dublu campion cu CFR Cluj, negocieri avansate cu Kisvarda

Articol de - Publicat duminica, 26 ianuarie 2020 19:54

Andrei Peteleu (26 de ani), fundașul care s-a despărțit de CFR Cluj în această iarnă, are șanse mari să ajungă la Kisvarda, locul 9 în prima ligă din Ungaria. 

Fostul fundaș dreapta al „feroviarilor” se află e în tratative avansate cu Kisvarda, formația maghiară unde evoluează și internaționalul Gicu Grozav.

Aflat în ultimele 6 luni de contract, cel poreclit „Pete” plecase de la CFR Cluj în această iarnă. Din informațiile GSP.RO, acesta le-a cerut șefilor echipei să-i desfacă încă de acum contractul care expiră la vară. Fundașul dreapta știa că are șanse mici să mai prindă echipa și a fost cel care a forțat plecarea.  

Andrei Peteleu a venit la CFR Cluj în iulie 2016 și a bifat 17 meciuri în acest sezon. A mai jucat la Delta Tulcea, Gloria Bistrița, FCM Tg. Mureș, Săgeata Năvodari, Petrolul și CFR Cluj.  În tricoul CFR-ului, Peteleu a câștigat două titluri, în 2018 și 2019. 

1 golîn 62 de meciuri a reușit Peteleu la CFR Cluj, în toate competițiile

600.000 de euroeste cota lui Andrei Peteleu, potrivit transfermarkt

Tot mai mulți români în Ungaria 

Posibila mutare a lui Peteleu în Ungaria nu e una singulară. După ce și-a reziliat contractul cu Viitorul, Steliano Filip (25 ani) e pe punctul de a semna un contract pe două sezoane și jumătate cu Ujpest Dosza, locul 6 în prima ligă din Ungaria (Detalii, AICI).  

La trupa din capitala Ungariei, Steliano Filip îl va găsi și pe Andreas Calcan, care a ajuns și el în urmă cu câteva zile în curtea budapestanilor. 

Vezi și: 

EXCLUSIV Steliano Filip e în tratative avansate cu Ujpest

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
2442493242533197
Antal Gyorgy  •  27 Ianuarie 2020, 07:21

Ai vrut sa scri Steaua in liga a 4ra.fiindca acolo este,si fcstinabecali oricum nu sa cistiga campionatul

cfrcj666
cfrcj666  •  27 Ianuarie 2020, 07:19
Postat de hammer100 pe 26 Ianuarie 2020, 22:00

Steaua din liga 1 nu o sa se desfiinteze niciodata. astia de kvsc au fost in insolventa,urmtoarea data os a fie in faliment.

Radoame, daca iti constientizezi problema si apelezi la un nene de ala in alb, s-ar putea sa devii mai lucid.

2566094053612073
Desene Animate Dublate Romana  •  26 Ianuarie 2020, 22:39

Sunt disperați de asta. Sa trădezi țara și sa mergi în Ungaria lasă de dorit. Dacă Ungaria poare sa dea mai mult ca noi, înseamnă că România este foarte jos. Dar și uni jucători au devenit foarte proști. Poate doar acolo mai pot juca. Suntem romani și poate mândria ar trebui sa ne facă sa ne gândim. Uitați ce au făcut cu băiatul ala, următori puteți fi voi.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează