FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Șumudică a discutat cu Becali despre posibilitatea de a ajunge la Steaua: "Asta mi-a zis" » Episod memorabil cu Șumi și un fost stelist

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2017 12:36

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, Marius Șumudică a dezvăluit ce discuție a purtat cu Gigi Becali în ceea ce privește posibilitatea de a ajunge la Steaua.

"Gigi mi-a zis și el asta: «N-ai putea să fii antrenor la Steaua, că tu nu accepți indicații. Și aici știi ce se întâmplă!» Dacă are valoare, joacă Florin Tănase. Dacă nu are valoare și eu îl bag titular, pierd în fața grupului.

Dacă noi doi avem un restaurant și eu angajez o bucătăreasă care face plăcinte proaste, doar fiindcă e ruda mea? E OK? N-o să-mi zici «băi, hai s-o aducem pe una care face plăcinte bune, că dăm faliment cu rudele tale»?", a spus Șumudică.

Antrenorul Astrei a povestit și cum a reacționat când a aflat prim oară că-l va antrena pe Florin Lovin, protagonistul incidentului "bricheta" din partida Rapid-Steaua.

"Când am ajuns la Chiajna și l-am găsit pe Lovin, pfaaa... Să nu-l văd! Îmi aduceam aminte numai faza aia din Giulești, când se bucura pentru victoria cu bricheta. Când l-am cunoscut mi-am dat seama că e superbăiat.

Gândiți-vă că Lovin e prieten cu Daniel Niculae! Așa ceva era de neimaginat acum câțiva ani! Rapidiștii îl aveau toți în minte pe Lovin cu gestul din Giulești, când se bucura că a oprit Deaconu meciul și bate Steaua", a mai spus antrenorul campioanei.

Citește interviul complet cu Marius Șumudică doar în ediția de astăzi a Gazetei Sporturilor!

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

√ Steaua a găsit omul care o poate duce către titlul de campioană!
√ Primul jucător care pleacă de la Steaua! Ajunge la o rivală din Liga 1
√ Zece povești cu Jean Pădureanu! Fostul președinte al Bistriței a murit pe 29 decembrie 2016

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
polistul68
polistul68  •  04 Ianuarie 2017, 16:39
Postat de andy_2008 pe 04 Ianuarie 2017, 16:28

Sumudica trebuie sa inteleaga ca pe BAN nu l supara nimeni,adica cu bani cumperi ce vrei.

Nu chiar....depinde si de citi bani ofera cel ce vrea sa cumpere, citi bani are cel ofertat....incearca sa-l cumperi pe Tiriac....omul are o virsta, o carte de vizita..nu cred ca s-ar preta la ceva ce nu-i convine pt orice suma. Teoretic asa e, cu bani poti cumpara orice ( mai putin sanatate ).

andy_2008
andy_2008  •  04 Ianuarie 2017, 16:28

Sumudica trebuie sa inteleaga ca pe BAN nu l supara nimeni,adica cu bani cumperi ce vrei.

sooos1ck
sooos1ck  •  04 Ianuarie 2017, 14:38
Postat de andrei.f pe 04 Ianuarie 2017, 13:18

*** se bagă singur în seamă. De fapt, conducerea Astra l-a amendat cu 25 % din salariu ca să plece. Bate şaua ca să priceapă iapa !

La Steaua nu o sa ajunga prea curand si nu o sa fie sustinut de nimeni...o sa auzim celebrul "Piti, Piti, lasa-ne" din nou...ar suna ok: Sumi, Sumi, lasa-ne!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează