FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV Șumudică a luat decizia după ce a văzut declarațiile lui Florin Lovin: "E primul jucător care face asta"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 noiembrie 2016 14:46

Marius Șumudică a văzut declarațiile lui Florin Lovin după neînțelegerile de la meciul de ieri. Tehnicianul Astrei chiar a luat o decizie după asta. 

Surpriză însă! Șumi nu este supărat pe jucătorul său și chiar i-a promis că va fi titular în etapa intermediară de joi, când Astra întâlnește CFR Cluj. 

"A fost o decizie tehnică luată la nervi. Antrenorul nu trebuie să dea explicații niciodată. Referitor la ce a zis Lovin despre relația noastră eu cred că aceasta nu poate fi decât mai bună de acum înainte.

El se va pregăti și va juca mai bine decât a făcut-o în ultima vreme. Hotărârea mea e următoarea: Lovin e primul jucător care va începe meciul împotriva CFR-ului. Va fi titular", a zis Marius Șumudică pentru GSP.RO. 

...despre Dani Coman: "Nu pot să mă cert cu Dani Coman, care mi-a fost și jucător, eu am greșit programul din toate punctele de vedere și s-a acumulat oboseală, dar discuțiile apărute azi nu strică relația pe care o am cu Dani.

Eu am vrut să facem drumul dintr-o bucată, cu autocarul. Nu mi-am dat seama cât de grea o să fie deplasarea", a zis Șumudică. 

Citește și: Explicații după reacția nervoasă a lui Lovin! Mijlocașul iese la atac: "Mi-a ajuns! Relația mea cu Șumudică se va schimba de acum!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
971405006339319
Angelo-Narcis Pop  •  28 Noiembrie 2016, 20:13

De la Viena la Timisoara sunt aproximativ 550 Km, din care doar vreo 15-20 Km nu sunt pe autostrada. Aceasta distanta se parcurge in maxim 5 ore de cand te-ai urcat in autocar. Daca ar fi venit cu avionul ar fi trebuit cam acelasi timp daca nu mai mult, tinand cont de faptul ca ar fi trebuit sa meraga pana la aeroport intre 30-60 minute, 2 ore inanite de imbarcare , 1,5 ore zborul plus formalitatile de la sosire la Timisoara. Cu toate acestea merita toate felicitarile pentru ca ne-au reprezentat cu fruntea sus la Viena.

771545396317549
Eugen Iustin  •  28 Noiembrie 2016, 16:41
Postat de dinamo_fan pe 28 Noiembrie 2016, 16:17

cred totusi ca a fost ironic. nu cred ca a vrut el sa faca tot drumul Giurgiu -Viena-Timisoara-Giurgiu cu autocarul, si nici nu decide el cu ce mijloc de transport se fac deplasarile.

Evident!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  28 Noiembrie 2016, 16:17
Postat de grandetorito pe 28 Noiembrie 2016, 15:49

Desi nu pot sa il suport pe Sumudicka, aici trebuie sa ii acord credit si apreciez reactia: si-a asumat responsabilitatea pentru eroarea facuta si, drept urmare, pentru esecul cu Poli. Bravo!

cred totusi ca a fost ironic. nu cred ca a vrut el sa faca tot drumul Giurgiu -Viena-Timisoara-Giurgiu cu autocarul, si nici nu decide el cu ce mijloc de transport se fac deplasarile.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează