FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV / UPDATE Leo Grozavu, în locul lui Csaba Laszlo la Sepsi: „Visez la play-off”

Articol de , , - Publicat marti, 12 noiembrie 2019 11:43

Csaba Laszlo a fost dat afară ieri seară de la cârma lui Sepsi Sfântu Gheorghe. Oficialii echipei s-au mișcat repede și în această după-amiază l-au prezentat oficial pe Leo Grozavu (52 de ani). Laszlo va mai fi păstrat în club, cel puțin o perioadă, ca director tehnic. 

UPDATE 13:10 // Noul „principal” al lui Sepsi, Leo Grozavu, a fost prezentat într-o conferință de presă.

„Am fost convins să accept în primul rând de tot ce se întâmplă în ultima perioadă la Sepsi. Mă refer la infrastructură, la stabilitate financiară, la lotul de jucători. Există toate ingredientele pentru a se face performanță. Clubul are parte de liniște. Aici n-am văzut ieșiri în decor. Fiecare își cunoaște foarte bine locul în societate.

 Lotul de jucători a fost unul dintre lucrurile care m-au convins. E un lot cu care se poate face mai mult în acest moment. E dificil să ne gândim la play-off, dar dacă n-aș visa înseamnă că n-ar trebui să fiu antrenor”, a declarat Leo Grozavu la prezentare.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Locul 11 pe care a ajuns Sepsi i-a fost fatal lui Csaba Laszlo (55 de ani), care n-a mai reușit o victorie în Liga 1 din 21 septembrie, 3-0 cu FC Hermannstadt. 

Sursele GSP.ro susțin că oficialii lui Sepsi s-au reorientat repede și aseară au purtat discuții lungi cu Leo Grozavu. Cele două părți s-au înțeles, iar Grozavu va fi prezentat astăzi într-o conferință de presă. 

Leo Grozavu (52 de ani) a antrenat-o ultima dată pe petrolul Ploiești în 2018. De-a lungul carierei le-a mai pregătit pe Armătura Zalău, U Cluj, Baia Mare, FC Botoșani, Luceafărul Oradea, Gaz Metan și Poli Timișoara.

EXCLUSIV / UPDATE Leo Grozavu, în locul lui Csaba Laszlo la Sepsi: „Visez la play-off”

Csaba Laszlo

EXCLUSIV / UPDATE Leo Grozavu, în locul lui Csaba Laszlo la Sepsi: „Visez la play-off”

Leo Grozavu

Vezi și:

CFR CLUJ // EXCLUSIV I-au luat banii mințile? Mihai Butean trebuia să fie „noul Dan Petrescu”, dar nu mai prinde echipa la CFR

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
steaua.libera
steaua.libera  •  12 Noiembrie 2019, 15:55

Csaba nu vorbea f bine română, dar la conferințele de presă și la flash Interviuri spunea mai mult decât orice antrenor. Chiar m-a impresionat

adicn
adicn  •  12 Noiembrie 2019, 15:24
Postat de chris_bu67 pe 12 Noiembrie 2019, 15:20

vise plăcute,Leo,și drum bun spre segunda!

Domnul să te audă!

chris_bu67
chris_bu67  •  12 Noiembrie 2019, 15:20

vise plăcute,Leo,și drum bun spre segunda!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează