FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

EXCLUSIV. Veste excelentă pentru Gaz Metan Mediaș! Clubul a ieșit oficial din insolvență, dar Mărginean nu exultă: „N-am scăpat de pericol, 5 ani suntem sub supraveghere!”

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 15:06 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 16:05

Vin vești bune pentru fotbalul românesc! Gaz Metan Mediaș a ieșit oficial din insolvență, decizia fiind luată ieri de Tribunalul Sibiu, care a dispus "reinserția debitorului Club Sportiv Gaz Metan Mediaș în activitatea comercială".

CONTEXT:

  • În luna octombrie a anului 2016, clubul Gaz Metan a solicitat intrarea în procedura de insolvență, cerere acceptată de judecătorii Tribunalului Sibiu. Cea mai mare datorie a clubului Gaz Metan a fost către bugetul statului, de 3,3 milioane de euro.
  • Falimentul clubului a fost cerut încă din luna mai 2014, când şase baschetbaliști și antrenorul de atunci, Marcel Țenter, au reclamat datorii totale de 200.000 de euro.

În exclusivitate pentru GSP.RO, președintele clubului, Ioan Mărginean a făcut primele declarații.

- Domnule Mărginean, în sfârșit o veste bună!
- Off, Doamne! Numai eu știu prin ce-am trecut. Au fost patru ani și jumătate în care am trecut prin toate stările. Nu a fost deloc ușor, a fost mai greu decât își poate imagina cineva.

- Ce urmează pentru club acum?
- Să nu credeți că de mâine deschidem șampaniile și dăm drumul la petreceri. Chiar dacă e o veste excelentă eu am fost prins în haosul ăsta timp de atâția ani. Mi-am câștigat, în sfârșit, libertatea prin decizia luată de Tribunal. Credeți-mă că nici nu știu să mă bucur.

- E o veste bună, trebuie să vă bucurați.
- Ați văzut vreun rând scris în care să-l laude cineva pe Mărginean? Toată lumea mă ataca, de parcă le-am făcut eu vreun rău. Nu le-am făcut nimic...

„Cinci ani de zile noi suntem sub supraveghere!”

- Dar...
- Dar așa sunt oamenii care vor să facă un bine. Sunt atacați, taxați. Nu am făcut rău nimănui. M-am luptat patru ani și jumătate și în iată-mă un om liber. Dar, oamenii buni, vă anunț că n-am scăpat de pericol!

- De ce spuneți asta? 
- Păi, cinci ani de zile noi suntem sub supraveghere! Nu facem ce vrem noi p-aici... Numai eu știu câte necazuri am avut. Domnilor, eu trebuia să aduc trei oferte pentru cazare, pentru mâncare, pentru orice. Credeți că e așa ușor?

- Probabil că nu, dar asta era în atribuițiile dumneavoastră, nu?
- Eu am luptat pentru dreaptate și am câștigat! Mi-am câștigat dreptul sportiv în campionat, acum mi-am câștigat și dreptul economic. Au fost ani grei de tot. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat!

„Le mulțumesc tuturor oamenilor din echipa asta”

- Domnule președinte în ultima perioadă...
- Știu ce vreți să mă întrebați. Vreau doar să le mulțumesc tuturor oamenilor din echipa asta, tuturor jucătorilor și antrenorilor. Este o mare victorie pentru mine și sunt fericit. Sunt în slujba fotbalului de ani de zile, o viață de om pentru clubul ăsta. Au fost cinci ani grei, acum lăsați-mă să mă bucur.

- Cea fost cel mai greu în acești ani?
- Presiunea pe care o aveam... Viața asta nu e deloc ușoară! E cu urcușuri și coborâșuri și vreau să-i mulțumesc bunului Dumnezeu că ne-a ajutat. Și vreau să vă mai spun ceva.

- Vă rog!
- Să vă bucurați de viață și să prețuiți tot ce aveți în momentul ăsta. Să ne ajute Dumnezeu pe toți și să ne vedem sănătoși!

34 de procesea avut Gaz Metan Mediaș în procesul de insolvență, din 2016 și până în prezent, toate fiind câștigate de oficialii clubului medieșean

DECIZIA TRIBUNALULUI SIBIU

EXCLUSIV. Veste excelentă pentru Gaz Metan Mediaș! Clubul a ieșit oficial din insolvență, dar Mărginean nu exultă: „N-am scăpat de pericol, 5 ani suntem sub supraveghere!”

Ioan Mărginean a plâns în direct la GSP Live

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Moment delicat pentru Laurențiu Reghecampf în direct la „Prietenii lui Ovidiu”: „Aventură amoroasă între Ana și Alexa?”

Panduru a plecat de la Telekom și revine în antrenorat după 12 ani! Noul „secund” al lui Reghecampf

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  08 Iulie 2020, 18:02

ubn, urmeaza investitii si transferuri...numai noi am terminat un campionat jumatate cu un singur atacant in lot....bUS....si terminam si playofful tot cu el singur in atac....de pe banca??? 2-3 juniori ca alti atacanti nu exista :))) HAI GAZU

Vezi toate comentariile (1)
Comentează