FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Poveste incredibilă cu Ousmane N'Doye: „L-a dat pe antrenor afară din vestiar” + de ce s-a dus să se facă antrenor în Statele Unite!

Articol de GSP - Publicat marti, 13 august 2019 09:57

Salif Nogo (Burkina Faso, 32 de ani) joacă acum în Liga 3 la Sânmartin și a povestit la GSP Live câteva lucruri despre „celebrul” jucător senegalez Ousmane N'Doye, 41 de ani, retras între timp. Cei doi au fost colegi la Astra Giurgiu și Cetate Deva.

„Ousmane e nebun, s-a apucat de cursurile de antrenorat în Statele Unite, fiindcă acolo nu îți trebuie bacalaureat. Dacă s-ar duce antrenor la Steaua, eu zic că s-ar lăsa de fotbal. Pe alt post ar putea colabora foarte bine cu Becali, dar nu ca antrenor. 

Îmi aduc aminte ce am pățit odată în vestiar. Era antrenorul la pauză și ne spunea ce să facem, dar Ousmane i-a transmis să iasă afară și să ne lase pe noi să vorbim!

Ousmane a vrut să ne încurajeze el mai mult. Antrenorul a ieșit și am rămas noi în vestiar. Până la urmă a ieșit bine. N-am câștigat, dar am egalat. Eram conduși cu 2-1, era un meci foarte greu. La Ousmane, te aștepți la orice. Dar sunt multe lucruri pe care nu le poți povesti”, a declarat Salif Nogo la GSP Live.

Salif Nogo a jucat de-a lungul carierei în România pentru Oțelul Galați, Jiul Petroșani, Astra, Metalul Reșița, Sighetu Marmației, Luceafărul Oradea, Cetate Deva și Unirea Dej.

Salif Nogo a strâns în Liga 1 72 de meciuri, marcând și 2 goluri, iar în Liga 2 a jucat în 41 de partide. Acesta are și 4 meciuri pentru țara sa, Burkina Faso. 

Ousmane N'Doye a jucat în România pentru Dinamo, Astra, Vaslui, Săgeata Năvodari, ASA Târgu Mureș și Cetate Deva.

Citește și:

Răzvan Marin, de neoprit! Ce au descoperit olandezii după meciul lui Ajax e fantastic

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  13 August 2019, 14:04

Un nebun frumos!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează