FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV VIDEO Salif Nogo, dezvăluiri din vestiarul unei echipe din Liga 1: „Președintele a dat afară 8-9 jucători pentru că nu-i plăcea cum se îmbracă”

Articol de GSP - Publicat marti, 13 august 2019 10:27

Salif Nogo (din Burkina Faso, 32 de ani) joacă acum în Liga 3 la Sânmartin și a povestit la GSP Live un episod din perioada 2010-2012 când evolua pentru Astra Giurgiu.

„Când eram la Astra a venit domnul președinte, care ne-a zis că lui nu-i place cum ne îmbrăcăm, cum ne facem freza. A decis să dea 8-9 jucători afară pentru că nu-i plăceau lui lucrurile acelea. Acei jucători erau aduși de președintele dinaintea lui și a adus el jucătorii lui. 

Eu n-am fost dat afară, că nu eram pe lista respectivă, dar erau ceilalalți colegi ai mei. Unii au fost trimiși la echipa a doua, alții trimiși acasă. Nu vă pot spune numele președintelui, că suntem în fotbal și nu vreau să mă lovesc de alte lucruri. Mai am niște copii de care mă ocup și nu vreau să sufere din cauza asta”, a declarat Salif Nogo la GSP Live.

Gazeta a verificat datele din istoricul transferurilor Astrei și perioada expusă de Salif corespunde cu venirea președintelui Marcel Iancu, cel care ulterior a condus și echipa lui Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948.

EXCLUSIV VIDEO Salif Nogo, dezvăluiri din vestiarul unei echipe din Liga 1: „Președintele a dat afară 8-9 jucători pentru că nu-i plăcea cum se îmbracă”
Salif Nogo la Astra

Salif Nogo a strâns în Liga 1 72 de meciuri, marcând și 2 goluri, iar în Liga 2 a jucat în 41 de partide. Acesta are și 4 meciuri pentru țara sa, Burkina Faso. În prezent, Salif este căsătorit cu impresara Laurette Nogo și încă mai joacă fotbal de plăcere în ligile inferioare din România.

Salif Nogo a jucat de-a lungul carierei în România pentru Oțelul Galați, Jiul Petroșani, Astra, Metalul Reșița, Sighetu Marmației, Luceafărul Oradea, Cetate Deva și Unirea Dej.

Citește și:

EXCLUSIV Poveste incredibilă cu Ousmane N'Doye: „L-a dat pe antrenor afară din vestiar” + de ce s-a dus să se facă antrenor în Statele Unite!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cykablyat
cykablyat  •  13 August 2019, 23:38

Davai дан петресцу....te aperi in 6 metri HAI CFR!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează