FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV // VIDEO Slavko Perovic vrea să lupte cu Dinamo pentru titlu: „Nu sunt aici pentru bani!”

Articol de , - Publicat sambata, 18 ianuarie 2020 11:48

Slavko Perovic, 30 de ani, îi este recunoscător lui Uhrin și visează să ajungă să se lupte pentru titlu alături de Dinamo.

- Slavko, ce planuri ai cu Dinamo în sezonul de primăvară?
- Nu e prea multă satisfacție să vorbim despre poziția în clasament. Și nici nu avem multe vise legate de play-off. Am pierdut aiurea ultimele 3 etape, astfel că nu mai suntem la mâna noastră. Nu vreau să vorbesc acum despre dorințele noastre, ci doar că vom încerca să jucăm fiecare meci ca să învingem și să forțăm un miracol. Trebuie să jucăm fiecare partidă ca și cum ar fi ultima din viața noastră.

- Nistor a plecat la Craiova, Ciobotariu la CFR. Sunt pierderi mari?
- Dan era jucătorul-cheie al nostru, nu doar pentru goluri și assist-uri, ci și din punctul de vedere al organizării. Va fi ciudat și greu fără el. Totuși, sper că vom găsi soluții, iar cine va juca în locul său să facă performanță. Eu zic că avem o echipă bună și fără Nistor, însă, cu siguranță, se va resimți plecarea lui. O mare pierdere. Dar în fotbal nu se știe niciodată, multe lucruri bune se pot întâmpla după ceva ce pare rău la început.

- Dacă ar veni o ofertă pentru tine de la o echipă care să se bată la titlu, te-ar tenta să pleci?
- Nu, chiar nu. Am 6 luni la Dinamo, iar jumătate din vreme am pierdut-o. Nu mă gândesc la alte oferte, în special nu din România. Mi-e bine la Dinamo, capul meu e doar aici.

„Ori n-am fost buni, ori n-am avut noroc”

- Ai 5 goluri în 11 partide, te gândești să lupți pentru a fi golgeterul campionatului? Coman are 10 goluri în 18 meciuri.
- Chiar nu mă gândesc la asta. Dacă nu-mi spuneai tu, nici nu știam câte are jucătorul de pe locul 1. Din prima zi în care m-am apucat de fotbal, mi-am spus că trebuie să-mi ajut colegii. În unele partide îi ajut, în altele nu, încerc mereu să fiu mai bun.

- Cum te simți după perioada neagră de la începutul carierei tale la Dinamo?
- E un feeling pozitiv. Mă doare că am pierdut aceste ultime trei meciuri și ne-am îndepărtat de play-off. Fără aceste eșecuri, ar fi fost foarte bine, eram în lupta reală pentru play-off. Startul prost de sezon a fost cu fostul antrenor, iar cu actualul tehnician am început să jucăm mai bine. În ultimele trei partide ori n-am fost buni, ori n-am avut noroc. Cu Sepsi, arbitrul a luat niște decizii bizare, apoi cu Botoșani n-am jucat rău, însă am pierdut în minutul 90. Mă enervează că am avut două situații de a marca și n-am făcut-o.

„Și dacă văd, nu înțeleg”

- Cât de important este Dusan Uhrin pentru cariera ta din prezent?
- Am spus de multe ori că-i sunt îndatorat. Dacă nu venea el la Dinamo, 99 la sută nu mai făceam acest interviu și nici nu mai eram la acest club. Încerc să-i dau înapoi o parte din binele pe care mi l-a făcut.

- Crezi că Dinamo poate atrage investitori din lumea arabă?
- Sincer, nu înțeleg nimic din ceea ce apare pe internet, poate colegii care vorbesc limba română. Iar ceea ce văd la TV, chiar nu pricep. Nu mă gândesc la investitori, ci cum să fim mai buni, să obținem lucruri bune pentru suporteri.

- Te deranjează faptul că primiți salariile cu întârziere?
- Am primit unul restant, situația e acum mai bună. Nu avem probleme atât de mari. Nu sunt la Dinamo pentru bani! E frumos să joc pentru un club atât de mare. Și vreau să am parte de noi provocări în România. Mi-aș dori la anul să ne luptăm pentru titlu, pentru obiective importante. Banii sunt după performanță la mine, vreau să obțin ceva cu Dinamo.

- Cum poți munci când nu ești plătit la timp?
- Cred că oamenii de la club încearcă să rezolve problemele. Sper ca în perioada următoare să se rezolve toate restanțele.

„În București găsești orice”

- Cum te simți în România, la București?
- Sunt OK, nu am un interes prea mare în privința vieții sociale. În sensul că încerc să fiu cât mai profesionist, antrenamente, acasă, uneori mai ies la plimbare cu iubita atunci când vine la București. E un oraș în care poți găsi orice cauți.

- Îți place ceva în mod deosebit?
- N-am încercat mâncarea voastră, fiindcă eu mă țin de dieta de sportiv, nu ies din ea. Indiferent unde am jucat, în Serbia, în Turcia, în România, am încercat mereu doar mâncarea sănătoasă.

Perovic a încercat sa faca pe Tiger Woods: „Nu a fost deloc ușor”

7 goluria marcat Perovici în tricoul "câinilor", cinci în Liga 1 și două în Cupa României

9.000 de euroe salariul lunar al lui Perovici în Ștefan cel Mare

Citește și:

Valentin Lazăr, despre investitorii din Emirate: „Șeicii iau cluburi mari din Europa” » Ce spune de postura de căpitan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
omidiu
omidiu  •  19 Ianuarie 2020, 11:01

Era chiar amuzant daca era la Dinamo pentru bani

Vezi toate comentariile (1)
Comentează