FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ 1-3

CRAIOVA - CFR CLUJ 1-3. VIDEO+FOTO Fanii Craiovei s-au strâns la stadion! Scandări xenofobe, înjurături la adresa lui Mititelu și încurajări pentru echipă

Fanii Craiovei +6   FOTO
Fanii Craiovei

Articol de - Publicat luni, 03 august 2020 23:25 / Actualizat marti, 04 august 2020 09:11

Fanii olteni au ratat șansa de a sărbători primul titlu în Bănie după 29 de ani. CS Universitatea Craiova a pierdut finala pentru titlu, 1-3 cu CFR Cluj.

După meci, o parte dintre fanii Craiovei au venit în fața stadionului „Ion Oblemenco”. Vizibil afectați de ratarea titlului, aceștia și-au vărsat nervii pe CFR Cluj. Oltenii au înjurat festivitatea de premiere a clujenilor și a avut scandări xenofobe. „Afară, afară cu ungurii din țară”.

În plus, ei l-au înjurat pe rivalul local Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova 1948, și au scandat „Știința suntem noi”. 

Ulterior, când s-au strâns mai mulți suporteri, aproximativ 2.000, aceștia au început să cânte și să-i felicite pe jucătorii lui Bergodi pentru sezonul pe care l-au avut. La final, înainte de jucătorii să plece de la stadion, suporterii i-au aplaudat minute în șir și au prins torțe, făcând o atmosferă senzațională, chiar dacă fără să țină cont de regulile de distanțare socială.

VIDEO Fanii olteni au făcut spectacol alături de jucători, deși au pierdut titlul

FOTO Fanii Craiovei au venit la stadionul „Ion Oblemenco”

+2 FOTO

Citește mai multe știri după Craiova - CFR Cluj 1-3:

Agonie și extaz pe „Oblemenco” după finala campionatului » Clujenii - euforici, oltenii - de neconsolat

Mihai Stoica, ironie către Craiova după finalul meciului! Ce a postat oficialul FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (57)
lupu68
lupu68  •  05 August 2020, 16:47

Asztalos, unde esti, ba, n-auzi nimic?!? Ai surzit de ingrijorare din cauza iredentismului? E discriminare la olteni, baaa!!! A crescut prazul mai mare decat ardeiul iute!!! Sari sa le aperi onoarea ungurilor, nu-i lasa de izbeliste! Si nu uita sa-i arzi o amenda si lui Becali, numai asa, pentru ca exista!!!

102353604808910
Marcel Cazan  •  05 August 2020, 12:09

POFTIM ???... Scandari xenofobe???... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

skins_berceni
skins_berceni  •  04 August 2020, 19:54

Nerespectand regulile de distanțare sociala?? Regulile sa înțelegem sunt făcute pentru fraieri? Ce au păzit jandarmeria și politia?

Vezi toate comentariile (57)
Comentează