FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FARUL 1-1

Alibec, accidentat din cauza VAR-ului? „Bătaie de joc. După 10 minute de pauză am făcut un sprint și am simțit ceva la coapsă”

Chindia - Farul 1-1. Denis Alibec, atacantul constănțenilor, a făcut praf sistemul VAR/ foto Imago Images +6   FOTO
Chindia - Farul 1-1. Denis Alibec, atacantul constănțenilor, a făcut praf sistemul VAR/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2022 19:54 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2022 20:22

Chindia - Farul 1-1. Denis Alibec, atacantul constănțenilor, a făcut praf sistemul VAR.

Pe stadionul „Ilie Oană”, meciul dintre Chindia și Farul a fost întrerupt timp de 10 minute pentru a se analiza un posibil penalty. Monitorul VAR de la marginea terenului nu a mers, iar Colțescu a revăzut faza pe camera operatorului video. 

„VAR” improvizat în Liga 1 » Scene de tot râsul la Ploiești, după faza de penalty din Chindia - Farul
CHINDIA - FARUL 1-1
„VAR” improvizat în Liga 1 » Scene de tot râsul la Ploiești, după faza de penalty din Chindia - Farul

Declarațiile lui Alibec, după Chindia - Farul 1-1

„Chindia e o echipă bună, se vede că nu a pierdut de 7 meciuri. Noi am fi meritat să câștigăm. Am mai avut câteva ocazii și în repriza a doua. 

Important e că fanii își susțin echipa, nu mă deranjează că mă înjură. La fiecare meci mă înjură lumea”, și-a început Alibec discursul, înainte să treacă la problema arbitrajului video.

E bătaie de joc să stai 10 minute pentru o fază. Să aduci telefonul din vestiar să vezi faza. La noi așa e mereu, stai 10 minute să verifici un ofsaid. Am făcut și întindere. După 10 minute de pauză am făcut un sprint și am simțit ceva la coapsă. Asta e România. Voi vedea mâine cum mă simt”, a declarat Denis Alibec la Orange Sport.

Din păcate, am primit acel gol și s-a terminat egal. Inițial, arbitrul a dictat aut de poartă, apoi nu mergea camera VAR, în cele din urmă a zis că a fost penalty clar. Chindia e o echipă bună, arțăgoasă, incomodă, cu jucători de calitate. 

Nu e neapărat un pas greșit. Bine, dacă ne gândim că vrem să câștigăm fiecare meci, poate fi considerat un pas greșit. Sunt sigur că vom fi mult mai pregătiți când ne vom întoarce după această pauză. 

- Alexi Pitu, Farul

Citește și alte știri din Liga 1: 

Te cerți cu Gigi, MM se dezice de tine! 3 cazuri în care managerul FCSB și-a atacat favoriții, după ce aceștia s-au răfuit cu Becali

Valeriu Iftime l-a ofertat pe „Nagelsmann de România”: „Da, confirm”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mirstelistu
mirstelistu  •  13 Noiembrie 2022, 19:22

Auzi ba la alibleg cica s-a accidentat din cauza var, pai ma *** poate te-a lovit unu din cs go ba aliblegule

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

misu50
misu50  •  13 Noiembrie 2022, 10:30

Ar fi bine ca Alibec sa uite meciul asta repede, la cum a jucat!

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  13 Noiembrie 2022, 09:47

*** e ceva banal ca după un sprint să facă ruptură, sau să i se strâmbe gura într-o parte. Nu contează că e încălzit, răcit, sau faultat de var - el face ruptură- la fel ca Buș. Au ceva în comun ăștia doi. Cred că e de la coca-cola și de la carnea de miel....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează