FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - RAPID 2-1

Hagi reacționează la acuzațiile rapidiștilor: „Asta ar fi ultima”

Farul a învins-o pe Rapid, scor 2-1, în ultima etapă a sezonului regulat. Gică Hagi (58 de ani), managerul dobrogenilor, a tras concluziile la finalul partidei. +28   FOTO
Farul a învins-o pe Rapid, scor 2-1, în ultima etapă a sezonului regulat. Gică Hagi (58 de ani), managerul dobrogenilor, a tras concluziile la finalul partidei.

Articol de - Publicat duminica, 12 martie 2023 08:10

Farul a învins-o pe Rapid, scor 2-1, în ultima etapă a sezonului regulat. Gică Hagi (58 de ani), managerul dobrogenilor, a tras concluziile la finalul partidei. 

„A fost un meci foarte bun, cu două echipe foarte bune. Un meci extraordinar, cu ritm, cu intensitate. Am avut momente bune de tot.

Am luat gol, dar felicit echipa pentru reacție, am fost inteligenți, am jucat fotbalul nostru și am reușit să câștigăm. Publicul, suporterii, totul a fost fantastic!”, a declarat Hagi la Prima Sport 1.

„Nu se poate așa ceva!” » Șumudică: „Dacă eram în locul lui Mutu, întârziam meciul cu Farul”
Farul - Rapid 2-1
„Nu se poate așa ceva!” » Șumudică: „Dacă eram în locul lui Mutu, întârziam meciul cu Farul”

Gică Hagi, după Farul - Rapid 2-1: „De anul trecut am spus că fac o echipă de primul loc”

Apoi, „Regele” a ținut să-și laude toți jucătorii pentru evoluția din partida contra Rapidului: „Important este că Mazilu joacă, dovedește că are calități. Echipa îl ajută să joace bine. Aș vrea să felicit toată echipa. Îi iau din apărare, cum au jucat Kiki și Popescu... Incredibil! Borza, la fel. Grameni și Artean, foarte bine și ei”

Din play-off-ul de anul trecut am spus că o să fac o echipă de primul loc. La anul, vreau să fac și ceva mai bun. Meritul este al jucătorilor, al meu este că am plănuit bine lucrurile. Noi am făcut lucrurile cum trebuie, jucătorii au făcut diferența
Gică Hagi, manager Farul

Gică Hagi, despre boicotul galeriei Rapidului: „Farul a făcut ce trebuie”

Deși au venit 600 la Ovidiu, ultrașii Rapidului au fost anunțați de gazde că doar 220 pot intra pe arenă. Adică exact numărul de bilete pe care alb-vișiniii le-au primit pentru acest meci. În consecință, liderii galeriei au decis să boicoteze partida, iar toți fanii au rămas în afara stadionului.

„Eu nu sunt în conducere. Știu că Rapidul are o galerie fantastică, voiam să o vedem în tribună.

Eu nu dau bilete, nu mă ocup și de asta asta, ar fi ultima. Nu e departamentul meu. Stadionul nostru are 4.000 și ceva de locuri, atât putem să dăm, 5%. Farul a făcut ce trebuie”, a comentat Hagi, care încheie pe primul loc sezonul regulat.

VIDEO CU FAZA. Horațiu Moldovan, gafa uluitoare la golul de 2-1 din Farul - Rapid

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FOTO Țârcovnic pe bancă! Antrenorul l-a cucerit pe Becali: „L-aș ține toată viața la Steaua!” » Și-a chemat duhovnicul în cantonament și are peste 20 de tatuaje religioase

EXCLUSIV Boicot la Ovidiu » Ultrașii Rapidului au refuzat să intre pe stadion la meciul cu Farul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mirker
mirker  •  12 Martie 2023, 10:46

da ma mare rehe , ai avut galerie sambata seara cu chiu cu vai ai adunat 4 200 de spectatori ...ca aia nu e galerie ! sa ai tupeul sa spui ca au fost fantastici .....de aia suntem unde suntem..***, stim ca esti ofticos .....dar si *** chiar nu ma asteptam.... si iti mai fac astia si stadion nou pentru aia 4 200 de curisti ....asa ceva numai in Romania vezi.....incredibil!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează